Bijenbekje RVS

Heel lang dachten we dat het onmogelijk was om ongedierte, waaronder we ook de muis rekenen, buiten de deur te houden. En dus accepteerden we dat ze er waren en dat ze ongehinderd hun schadelijke werk konden doen. Sinds de ontwikkeling van het bijenbekje RVS is de deur voor ongedierte echter dicht. En dat met behulp van een product dat je gewoon met je handen in de voeg van je woning drukt.

Ongedierte via de stootvoeg in je huis

Heel lang maakte ongedierte heel slim gebruik van de ruimte die de noodzakelijke stootvoegen van je huis ze bood. Stootvoegen, open voegen, waren nodig om de spouwmuur te ventileren en om eventueel vocht af te voeren. Door te werken met een bijenbekje RVS is deze stootvoeg niet langer nodig. Het bijenbekje RVS biedt dezelfde eigenschappen en maakt het daarnaast voor ongedierte dus onmogelijk je huis via de voeg binnen te dringen.

Bijenbekjes houdt ongedierte resoluut buiten de deur

Een bijenbekje RVS kun je op verschillende momenten van het bouwproces in de voeg plaatsen. Het beste moment is echter nadat de voeger klaar is met zijn werkzaamheden. Dit is ook goedkoper, want zo houd jij de voeger immers niet van zijn werk af en kan hij zijn werkzaamheden onafgebroken uitvoeren. Is de voeger klaar, dan plaats je het bijenbekje RVS heel simpel met je handen in de voeg. Daar hoeft verder geen gereedschap aan te pas te komen. De bijenbekjes antraciet hebben een dubbele borging. Heb je ze dus met je handen in de voeg geplaatst, dan zitten ze zo vast als een huis. Zo vast als je huis om preciezer te zijn. Ondertussen zal het ongedierte je werkzaamheden met ergernis aanschouwen.

Gemakkelijk te plaatsen en goedkoper

Mensen die denken dat het aanbrengen van een bijenbekje RVS je huis minder mooi maken, die zitten ernaast. Integendeel zou je bijna zeggen. Van een afstand zijn ze niet waarneembaar en lijkt het alsof de voeg gewoon doorloopt. Dit en het feit dat bijenbekjes goedkoper zijn en dat de bijenbekjes gemakkelijker te plaatsen zijn ten opzichte van een kunststof rooster maken het hét ideale middel om ongedierte voortaan buiten je woning te houden.

Kies voor de duurzame oplossing, het bijenbekje RVS

Veel mensen denken dat de schade die ongedierte veroorzaakt allemaal wel meevalt. Ook dit is echter een misvatting. En wat dacht je van de wesp die zich lange tijd eenvoudig via de stootvoeg naar binnen werkte? Die maakte er niet zelden een nest met alle gevolgen en kosten van dien.  De bijenbekjes voorkomen dit, zoals de muis ook niet meer via een voeg je huis binnendringt. Overigens is het bijenbekje RVS ook niet door je kinderen uit de voeg te krijgen, daar zorgt de dubbele borging wel voor. Kortom; er is geen enkele reden om nog langer voor een open stootvoeg te kiezen of met kunststof roosters te gaan werken. Kies voor de duurzaamste oplossing in de vorm van bijenbekjes. Het scheelt je nog heel aardig in je portemonnee ook.