De kinderkamer met je kind mee laten groeien door posters

De meeste mensen zijn het erover eens dat het mooiste wat jou kan overkomen in je leven een kind is. Veel mensen zijn dan ook door het dolle heen als zij horen dat het zover is. Veel mensen beginnen dan ook meteen aan de babykamer, waar het kind ommenabij de aankomende twintig jaar zal gaan vertoeven.

Nu lopen veel ouders tegen het probleem aan dat hun kind op een gegeven moment een beetje uit de kamer groeit, of zij worden iets te groot voor de inrichting van hun kamer. Gelukkig kun je de inrichting van de kinderkamer gemakkelijk aanpassen met posters.

kinderkamer poster

Hoezo posters?

Posters zijn een erg gemakkelijke manier van het snel veranderen van het interieur. Ga maar na: je hoeft ze alleen met een paar plakkertjes op de muur te plakken. Je kunt de inhoud van de poster baseren op de interesses en liefdes van jouw kind op dat moment. Dit kun je het gehele leven doen:
– Baby. Plak een poster op de kamer van bijvoorbeeld een mooi landschap, of iets anders rustgevends.
– Peuter/kleuter. Kies voor een cartoonheld.
– Kind. Kies voor een superheld(in), of juist die ene populaire zanger of later Boyband waar jouw kind zo gek van is.

Persoonlijke poster

Posters zijn dus erg handig en gemakkelijk om het interieur snel een nieuwe draai te geven. Wat nog leuker is, is om een poster te personaliseren. Dit zorgt er namelijk niet alleen voor dat jouw kind iets heeft wat hij of zij echt leuk vindt, het is natuurlijk ook erg creatief en origineel! Denk aan de volgende dingen:
– Een familieportret.
– Een foto van de superheld(in) van jouw kind, met zijn/haar hoofd gephotoshopt op het hoofd van de superheld(in).
– Foto van het huisdier.
– Een collage van verschillende foto’s; veel kinderen vinden het maar lastig om te kiezen.

Zo zie je dus dat posters erg handig en leuk zijn. Op Drukland.be kun jij jouw eigen posters laten drukken. Het maakt de kinderkamer niet alleen een stuk leuker, het scheelt ook nog eens heel veel tijd met decoreren!