Gaggenau keukens

Een Gaggenau keuken brengt het verschil. Want deze specialist in keukenapparatuur is ooit begonnen met het verschil maken, met de oprichting van een smederij. Meer dan 350 jaar geleden stichtte een zekere graaf Ludwig Wilhelm von Baden aan de grens van het Zwarte Woud deze smelterij om de mensen op zijn landgoed van werk te voorzien. De smelterij groeide uit in specialist in emaille producten. Dit werd het succes achter de ontwikkeling van ovens en formuizen. Gaggenau was inmiddels een bekende naam in de design keuken. De inbouwkeuken was een ontwikkeling die ook door Gaggenau in gang is gezet. Keer op keer maakt Gaggenau zo het verschil, en dat kan ook in jouw keuken.

Voor professioneel resultaat in huis

Gaggenau is vandaag de dag een vooraanstaande naam als het gaat om inbouwkeukens. Alle apparaten en comfort die een keuken kan bieden heeft Gaggenau in eigen stijl met eigen innovatieve oplossingen geproduceerd. Nieuwe keukenapparatuur wordt niet alleen ontwikkeld met de beste vakmensen, maar ook in samenwerking met topmensen uit het restaurantswezen. Chefkoks moeten ten slotte met de apparatuur van Gaggenau hun gerechten van topkwaliteit kunnen bereiden.

De kracht van Gaggenau is herkenbaar in al het design. Maar het is wellicht het beste uit te leggen aan de hand van een icoon uit de design geschiedenis van het bedrijf: de bakoven. Het is het apparaat waarmee het bedrijf een vaste plek in de keuken veroverde. De bakoven toont de kwaliteit van apparatuur van Gaggenau in een oogopslag. De stijvolle oven EB 333 is dan ook een ware klassieker.

De bakovens van Gaggenau zijn zowel voor de hobbykok als de professionele chefkok het centrum van de keuken. De lijn combineert moeiteloos de eenvoud in gebruik met het vermogen om professionele kwaliteit te leveren. Kenmerkend voor het design van Gaggenau is dat het herkenbaar is en past in een thuiskeuken.  Maar het behoud de mogelijkheid om professionele prestaties te geven. Het design van de oven met een lengte van maar liefst 90 cm is gebaseerd op de ruime robuustheid van de grote Amerikaanse ovens. 

Klassieke modern design wordt gecombineerd met een intuïtief touch bedieningssystemen. 

Wat ook bij de eb333 ovens te zien is ook in ander design terug te vinden. Het is kenmerkend van Gaggenau om een nieuw intuïtief werkend bedieningssysteem te combineren met het kenmerkende design. Naast ovens heeft Gaggenau productielijnen in kookplaten, ventilators, wijnklimaatkasten, koelkasten, koffievolautomaten en afwasmachines. Alles is er om de moderne kok van dienst te kunnen zijn om thuis als een professional aan de slag kan gaan.