Handige keukenaccessoires

De keuken is misschien wel één van de belangrijkste ruimtes in je woning. Je spendeert er bovendien veel tijd gedurende de dag. Om lekker te koken, taarten te bakken of gewoon een ontbijtje te bereiden. Je denkt misschien dat je alles in je keuken hebt staan wat een mens zich kan wensen, maar dan heb je het ongetwijfeld mis. Wij zetten 3 handige keukenaccessoires voor je op een rij, die je nog niet hebt maar eigenlijk écht nodig hebt. Hobbykoks en gadgetfanaten, opgelet!

1. Tandenstoker dispenser

Na het eten van een goed stuk vlees of een salade met spinazie kan het wel eens voorkomen dat er eten tussen je tanden blijft zitten. Dat is vervelend, maar nog vervelender zijn de tandenstokers die je niet uit hun houdertje krijgt zonder dat alle tandenstokers eruit vallen. Voor je het weet ligt de hele keukenvloer onder de tandenstokers. Daar is iets op verzonnen, namelijk de tandenstoker dispenser. Dit handige apparaatje geeft slechts één stokertje als je het omhulsel naar beneden duwt.

2. Avocado slicer

Iedereen heeft zo zijn eigen manier om een avocado mooi in stukjes te krijgen, maar één ding is zeker: je handen worden beslist vies en groen. Gelukkig is er daarom nu een ware avocado snijder. Nadat je de avocado doormidden hebt gesneden en de pit hebt verwijderd, kun je door middel van deze handiger slicer je avocado snel een eenvoudig in gelijke stukken krijgen.

saus dispenser

3. Saus dispenser

We kennen het waarschijnlijk allemaal: het probleem van vieze tubes en flesjes van sauzen. Ook dat is nu verleden tijd met deze handige gadget. Door die onhandige verpakkingen weg te gooien en je sauzen en dressing in een saus dispenser te doen, kun je op een makkelijkere en hygiënischere manier sauzen aan je gerecht toevoegen. Dit is niet alleen een nettere oplossing, het zorgt ook voor een professionele, strakke look in je keuken. Zo lijkt het lijkt net de keuken van een restaurant!

Ben je benieuwd naar deze gadget of ben je op zoek naar andere handige keukenaccessoires? Neem dan een kijkje op Horecarama.nl.