Lekker thuis op de bank ontspannen, heerlijk toch!?

Thuiskomen van je werk en dan eens lekker op de bank kunnen ploffen, wat wil je nog meer na zo’n lange dag? Dan is het natuurlijk minder leuk als je bank eigenlijk niet meer in zo’n goede staat is. Het beste kan je dan op zoek gaan naar een heerlijke relaxbank die helemaal bij jou past. Waar ga jij voor?

Hoekbank bij De Bommel Meubelen

Modern en stijlvol

In een modern interieur haal je natuurlijk een moderne bank. Kies een uitgesproken bank met moderne kleuren en een strakke afwerking waar jij ook lekker op kunt liggen. Een ruime 3-zitter kan al voldoende zijn, maar je kunt met een hocker je ligruimte vergroten en kunt zo de bank flexibel gebruiken. Of ga gewoon voor een lekker ruime hoekbank.

Landelijk en warm

Als je vooral een warme indruk wilt hebben thuis, wat je ook vaak ziet in een landelijke inrichting, kies dan voor authentieke grote banken met opvallende afwerkingen. Met typische warme kleuren als bruin, rood of bijvoorbeeld beige kan je zo een mooie uitstraling maken. Vaak zijn leren banken een goede keuze: ze zijn sterk, ze liggen lekker en gaan lang mee. Maar ze hebben wel goed onderhoud nodig.

Industrieel

Als je de richting van industrieel op wilt gaan kan je ook denken aan warme en zachte kleuren waarbij de details in afwerking het verschil maken: denk aan stoere metalen poten, een grove afwerking en zo zijn er nog meer voorbeelden te bedenken. Kijk ook eens voor een leuk design van een hoekbank bij De Bommel Meubelen en wie weet vind jij wat je nodig hebt.

Onderhoud

Er zijn vele soorten materialen waaruit banken bestaan met elk hun eigen onderhoud. Dit is ook iets waar je serieus rekening mee zult moeten houden als je een bank koopt. Niet elk materiaal is even makkelijk qua onderhoud. Een stoffen bank neemt al sneller vlekken op en kan verkleuren wanneer het in direct zonlicht staat. Een leren bank is makkelijk schoon te maken maar heeft wel speciaal onderhoud nodig in verband met scheuren. En zo zijn er nog talloze voorbeelden. Kijk welk materiaal makkelijk is in onderhoud en natuurlijk ook wat het lekkerste ligt!