Ontwerp je eigen raamsticker design

Tegenwoordig bieden ramen een prima mogelijkheid om je winkelactie en product te promoten of gewoon om je huis een nieuwe uitstraling te geven. Raamstickers zijn ideaal als het gaat om promotie via het raam. Raamstickers kunnen zowel aan de binnenkant als de buitenkant van het raam zichtbaar zijn. Door middel van de nieuwe webwinkel Raamstickers Maken kun je jouw eigen stickers maken. Je kunt zelf de maat kiezen en hebt de keuze uit klein, middelgroot en groot. Kies vervolgens het soort materiaal uit dat jij het prettigst vindt. Maak onder meer een keuze uit transparante folie, witte folie of gezandstraalde folie.

Het ontwerp kun je gemakkelijk vanaf je eigen computer of laptop creëren. Voeg bijvoorbeeld je eigen logo toe aan het design. Upload de afbeelding of logo direct. Via de webwinkel Raamstickers Maken kun je ook eenvoudig plakletters ontwerpen of laten ontwerpen. Denk hierbij aan openingstijden op een sticker, een sale sticker of je huisnummer als sticker. Na het creëren van je eigen raamsticker, kun je de prijs en de gemaakte sticker op maat laten snijden. Vervolgens wordt de raamsticker zo snel mogelijk naar je toe opgestuurd.

Raamstickers-Maken-Smart-Editor.

Decoreer je huis of bedrijf met interieurstickers

Tegenwoordig heb je oneindig veel creatieve mogelijkheden om het interieur van je huis aan te passen. Het is steeds makkelijker om het interieur van je huis of bedrijf helemaal naar eigen smaak en persoonlijkheid te ontwerpen, bijvoorbeeld met interieurstickers. Door interieurstickers te gebruiken bij het decoreren van verschillende ruimtes in je bedrijf of huis voeg je jouw persoonlijkheid toe. Het is erg leuk om baas te blijven over de stijl van je interieur en het zelf aan te kleden met raamstickers. De stickers kunnen eenvoudig, snel en strak aangebracht worden, waarmee de stijl van je interieur eenvoudig aanpast.

heerlijk-wonen-2