Tuintrend 2016: binnen en buiten smelten samen

Nu het nieuwe jaar weer is begonnen zijn ook de tuintrends voor 2016 weer actueler dan ooit. Een van de opvallendste trends van dit jaar is de verdere vervaging tussen binnen en buiten. Onderstaand meer over deze trend.

trends buiten leven

Extra woonruimte creëren in uw tuin

Binnen en  buiten werden lange tijd als een gescheiden ruimte gezien. Want een huis en tuin zijn toch compleet iets anders? In praktijk blijkt dat de scheiding tussen binnen en buiten juist steeds meer vervaagt. Het balkon wordt vaker als onderdeel van het huis gezien en de tuin is allang niet meer enkel om planten neer te zetten. Een van de voornaamste tuintrends voor 2016 is dan ook dat de binnen- en buitenruimte steeds meer verbonden zijn waardoor bijvoorbeeld kleuren in het interieur ook in het tuinmeubilair terug komen. Extra woonruimte dus!

Het hele jaar door buitenplezier met een terrasoverkapping

Helaas zijn we in Nederland wel  vaak afhankelijk van het weer en is er op het terras of in de tuin weinig te genieten als het regent. Daalder biedt hiervoor diverse oplossingen waardoor u het hele jaar door van uw tuin geniet. Een terrasoverkapping is hier een mooi voorbeeld van waarmee u niet alleen een droge plek op regenachtige momenten creëert, maar ook voor extra schaduw zorgt op hete zomerdagen. Een aangename extra luxe waarmee u nog meer comfort in uw tuin ervaart.

De veelzijdigheid van een blokhut

Een andere optie waarmee u letterlijk extra woonruimte creëert is een blokhut. Met de Daalder blokhutten kiest u voor een veelzijdige toevoeging met volop mogelijkheden. Maakt u er een opslagruimte, loungeruimte of kantoor aan huis van? Of gaat u voor een charmant en sfeervol houten prieel? De keuze is volledig aan u!