Vergelijk matrassen – verschil tussen Emma matras, Simba en Matt.

Ben je ook diverse matrassen aan het vergelijken en wil je niet te veel betalen? Dan is het zeker interessant om matrassen online te kopen zonder dat je last hebt van marges die de prijs alleen maar opsturen.

Maar tegenwoordig zijn er zoveel matrassen om te kiezen dat er een speciale website voor op is gericht: www.matrasreviews.nl. Op deze site kun je makkelijk matrassen vergelijken en de verschillen zien.

Vergelijk Simba, Matt, Emma, Eve en het Hema matras

In Nederland was Matt Sleeps in 2016 het eerste bedrijf die bed in the box matrassen verkocht welke je 100 dagen mag uitproberen. Daarvoor had je wel matrassen zoals IKEA waar je het matras thuis mocht uitproberen maar als het matras niet bevalt krijg je niet je geld terug. Die matrassen kun je alleen ruilen voor een ander matras. Tegenwoordig zijn er in Nederland maar ook buiten Nederland veel spelers op de markt die een aantal dingen gemeen hebben. Zo hebben alle spelers een persoonlijke naam als Simba, Eve & Emma. Hema heeft ook matrassen ‘in the box’ maar die heet gewoon Hema matras. Alle matrassen komen vacuum gerold in een compacte doos en je kunt ze allemaal 100 dagen gratis uitproberen. De matrassen van Matt kun je zelfs 120 dagen gratis uitproberen.

Ook lijken de matrassen erg op elkaar qua materiaal. Het zijn namelijk allemaal matrassen die in de kern bestaan uit schuim. We kunnen je ook aanraden om deze matrassen goed uit te testen binnen de proefperiode. Dus probeer een van de matrassen goed uit, ongeveer 15 dagen op zijn minst.

Waar komen de matrassen vandaan?

Matt & Hema zijn beide Nederlands, de matrassen van Simba en Eve komen uit de UK en de matrassen van Emma uit Duitsland. Maar doordat de concepten allemaal erg op elkaar lijken en ze allemaal beloven de beste matrassen te hebben is een keus maken erg lastig tussen deze matrassen. De meeste matrassen zijn ook niet uit te proberen in een winkel en verkopen alleen online. Het is dan ook handig dat Matras reviews  deze matrassen goed met elkaar vergelijkt.

Beoordeling van de matrassen

De website matras reviews beoordeeld zowel matrassen individueel zoals het Emma matras: Emma matras ervaringen test  en geeft alle matrassen een score. Ook is het mogelijk de matrassen met elkaar te vergelijken. Zo worden bijv. de matrassen van Emma en Simba met elkaar vergeleken:  Verschil Emma en Simba matras

Alt tekst: emma_matras_eve_matt_sima_hema_kortingscode

Emma, Matt, Eve & Simba kortingscode

Zoals je in het overzicht kunt zien liggen de prijzen van de matrassen redelijk dicht bij elkaar. Maar er zijn vaak kortingscodes voor deze matrassen.

Naast dat matras reviews de online matrassen goed met elkaar vergelijkt houden ze ook de kortingscodes bij. Op dit moment staan de volgende kortingscodes live voor deze matrassen: simba matras kortingscode, emma matras kortingscode, eve matras kortingscode & matt matras kortingscode. Doe er dus je voordeel mee en bespaar op deze matrassen!

De gouden matrassen tip!

Extra tip: laat je niet direct leiden door de prijs van de matrassen, zoek vooral goed uit welk van deze matrassen zal zorgen voor een goede nachtrust. In de volgende alinea de gouden tip om snel de verschillen tussen deze matrassen te zien.

Verschil tussen Emma, Simba, Matt & Eve matrassen

Zelf vinden we vooral het overzicht handig: verschillen tussen emma simba matt eve matrassen waarin alle matrassen in een overzicht worden vergelijken. De scores liggen redelijk bij elkaar maar het nederlandse merk Matt Sleeps komt met 0.5 tiende als beste matras(nofollow) uit de test. Bekijk de matrassen zelf! Voor welke ga jij?!