Verhuisbedrijf Beverwijk, voor een soepele verhuizing

Verhuisbedrijf Beverwijk zorgt ervoor dat jouw verhuizing precies zo verloopt als jij wil. Professionele en zorgvuldige verhuizers ontfermen zich over jouw bezittingen en zorgen ervoor dat deze veilig en in uitstekende staat aankomen op de eindbestemming. Iedereen is immers gebaad bij een efficiënte en snelle verhuizing.

Een verhuizing uit het boekje

Een verhuizing is al werk genoeg zonder dat je je zorgen hoeft te maken om je eigendommen. Er moet in zo’n periode een hoop geregeld worden en niemand kan de extra stress van een rommelige verhuizing daarbij gebruiken. Sommige mensen kiezen ervoor om zelf hun spullen te verhuizen. Dit is natuurlijk een mogelijkheid maar ervaren verhuizers weten vaak een stuk beter hoe dit zo efficiënt en vooral zo zorgvuldig en veilig mogelijk gedaan moet worden. Maar al te vaak worden kostbare spullen gebroken omdat ze niet op de juiste manier verpakt of vervoerd zijn. Met het inhuren van professionele verhuizers heb je deze problemen niet. Daarbovenop is verhuizen zwaar werk. Niet iedereen beschikt over de mogelijkheden om dit zelf te doen. Mensen die woonachtig zijn in Beverwijk kunnen daarom terecht bij verhuis- en transportbedrijf Joh. Post.

Verhuisbedrijf Joh. Post

Verhuisbedrijf Joh. Post Beverwijk bestaat al sinds 1945 en er is in die jaren veel expertise opgebouwd. Joh. Post beschikt over een ruim assortiment van verschillende verhuiswagens, kranen en liften. Het personeel is bovendien vriendelijk en professioneel. Zij zorgen ervoor dat jouw spullen volledig en onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomen.

De verhuispakketten van Joh. Post

Bij Joh. Post zijn verschillende mogelijkheden. Uiteraard kan er gekozen worden voor een compleet verhuispakket. Hierbij verzorgt klantgericht personeel voor de hele verhuizing. Al je spullen worden gedemonteerd, ingepakt en in de verhuiswagen gezet. Vervolgens wordt alles vervoerd en in je nieuwe woning net zo in elkaar gezet en uitgepakt als jij wilt. Sommige mensen hebben genoeg aan hulp met het vervoeren en tillen van hun spullen. Joh. Post zorgt er dan voor dat al je ingepakte spullen in de verhuiswagen worden geladen, vervoerd worden en naar de plaats van bestemming gebracht worden. Het is bij ons ook mogelijk om spullen tijdelijk op te slaan in onze opslag. Bijvoorbeeld als er een tussenverhuizing plaats moet vinden of niet alle spullen meteen in het de nieuwe verblijfplaats passen. Vrijwel alles kan besproken en geregeld worden bij Joh. Post.

Neem contact op met Joh. Post

Als je wilt verhuizen in Beverwijk en je gebruik wilt maken van professionele en nauwkeurige verhuizers, neem dan contact op met Joh. Post. Er wordt kosteloos een offerte aangemaakt zodat je precies weet waar je aan toe bent. Uiteraard levert Joh. Post ook professioneel advies. Met een kennismakingsgesprek kan van alles besproken worden en heb je bovendien de kans om ons personeel te ontmoeten. Dit zijn allemaal professionele en getrainde mensen die voorzichtig omgaan met je bezittingen. Je spullen worden zorgvuldig ingepakt zodat er geen sprake kan zijn van schade. Het personeel gaat pas weg als de klant 100% tevreden is. Bij Joh. Post ben je verzekerd van een zorgeloze en soepel verlopende verhuizing.