Het voordeel van een rolluikmotor

Steeds meer woningen in Nederland worden voorzien van luiken, bij bedrijfspanden is dit reeds lange tijd een goede gewoonte. Rolluiken zijn er vooral voor de bescherming en ze zijn inbraakvertragend. Ze hebben echter ook het voordeel dat ze een raam of een deur lichtdicht en geluidsarm kunnen afsluiten. In het zuidelijk deel van Europa zijn vrijwel alle woningen van rolluiken voorzien als een extra voorziening om het huis koel te houden. Momenteel zijn deze luiken te verkrijgen in diverse uitvoeringen die afgestemd zijn op het huis en dat een strak uiterlijk geven. Als je toch besluit om rolluiken aan te schaffen is het verstandig om ook na te denken over de aanschaf van een rolluikmotor. Met een rolluikmotor kan je de rolluiken namelijk heel gemakkelijk openen en sluiten, wanneer je maar wilt. Soms is het zelfs mogelijk om dit vanaf een heel andere locatie te doen. Het leven wordt dus een stuk aangenamer als je slechts op een knop hoeft te drukken om het rolluik te bedienen.

Keuze uit diverse modellenrolluikmotor

Maar ook bestaande luiken kunnen vaak alsnog elektrisch worden gemaakt. Het is dan wel van belang om er zeker van te zijn dat de motor in de as past van het bestaande systeem. Je vindt diverse mogelijkheden om het systeem op jouw wensen aan te passen. De Somfy Motor IO is bedoeld om aan te sturen met je mobiele telefoon, geheel klaar voor de toekomst. Verder is het mogelijk om voor een afstandsbediening of een schakelaar te kiezen. Een goede motor zorgt ervoor dat de luiken op een gelijkmatige manier worden opgerold en verhogen daarmee de levensduur.

Welke rolluikmotor past het best bij mijn rolluiken?

Wil je meer informatie over welke rolluikmotor het meeste geschikt is voor de luiken die jij op het oog hebt? Of wil je weten wat de beste keuze is voor het pand dat jij gaat voorzien van rolluiken? Aarzel dan niet om advies te vragen. Creon heeft de kennis in huis en informeert je graag over de mogelijke motoren en de plaats waar die het meest geschikt voor zijn. Wil je meer weten over het onderhoud van je rolluiken en de daarin geplaatste motor? Ook daarvoor kan je bij Creon terecht.

Somfy rolluikmotor tegen een scherpe prijs

Creon levert diverse Somfy modellen uit voorraad en tegen scherpe prijzen. Er is slechts een aanbetaling van 5% noodzakelijk. De motoren kunnen naar wens worden bezorgd of opgehaald in Sliedrecht. Kijk op je gemak in de webshop naar de mogelijkheden en aarzel niet om contact op te nemen indien je gebruik wilt maken van hun technische expertise.

Kijk vast op de website voor meer informatie https://www.creon-rolluiken.nl/rolluik-onderdelen/rolluik-motoren.html