Rolgordijnen op maat

Ben je op zoek naar nieuwe raamdecoratie in je huis? Heb je dan weleens gedacht aan rolgordijnen? Dit type raamdecoratie biedt altijd nog veel voordelen. Natuurlijk zijn ze sfeervol en heel makkelijk te bedienen, maar daarbij zijn ze ook geluiddempend en hebben een isolerende werking. En als je dan je rolgordijnen gaat uitzoeken, kies dan in ieder geval voor rolgordijnen op maat. Zo worden het echte blikvangers en kun je er jarenlang plezier van hebben.

Type rolgordijnenrolgordijn op maat

Er is natuurlijk verschil in het gebruik van rolgordijnen op maat. Zo heb je in bepaalde ruimtes behoefte aan totale verduistering, zoals de slaapkamers. Terwijl je in andere kamers meer licht door de ramen wilt doorlaten. Voor de slaapkamer kun je kiezen uit stoffen die geen licht doorlaten. Zo ben je verzekerd van een heerlijke nachtrust.

Rolgordijnen op maat zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Van hip denim tot elegant taupe en crème wit. De transparante rolgordijnen zijn natuurlijk zeer geschikt voor de zitkamer zodat je daar optimaal van het zonlicht kunt genieten maar wel profijt hebt van de privacy die ze creëren. Je kunt alle tinten rolgordijnen op maat bestellen en er zijn zelfs duo rolgordijnen verkrijgbaar. Deze zijn voorzien van wisselende open en gesloten banen. Een zeer fraai gezicht. Rolgordijnen op maat passen in ieder interieur en bij ieder type raam en ieder type woning.

Inmeten en monteren

Rolgordijnen op maat zijn zeer eenvoudig zelf in te meten en te monteren. Met een paar handige tips ben je zo klaar. Op de website van Creon Raamdecoratie kun je de instructies zeer gemakkelijk vinden en volgen. Als je alle maten hebt opgemeten, vul je deze op het bestelformulier in. Tevens heb je nog de keuze keuze uit het type cassette, de kleuren, het bedieningskoord en kant van de bedieningszijde. En zodra je alles ingevuld hebt, krijg je direct een totaalprijs te zien. Zo weet je precies wat je kwijt bent. En voor het ophangen van de rolgordijnen op maat heb je dan alleen nog een boor nodig. Twijfel je over de kleur? Vraag dan altijd een kleurstaal op. Zo kun je het thuis goed bekijken.