BETONLOOK GIETVLOEREN ZIJN VERRASSEND STIJLVOL

Interieurs zijn tegenwoordig vrijwel zonder uitzondering stijlvol. Dit kan betekenen dat ze hip en modern zijn, maar ook dat ze juist een klassieke, huiselijke tint hebben. De vloer is hierin van doorslaggevende waarde. De vloer dient te passen bij de rest van het interieur en de kamer af te maken. Bij stijlvol, hip of klassiek denkt u niet snel aan beton. Dit is deels logisch, omdat beton niet de reputatie heeft kleurvol te zijn, laat staan dat het bijdraagt aan een positieve, warme sfeer. Toch kan een betonlook u versteld doen staan.

gietvloer1

Met een woonbeton vloer heeft u namelijk veel mogelijkheden. Een betonlook vloer is bij uitstek geschikt wanneer u een natuurlijke look wilt creƫren. Betonvloeren hebben de eigenschap dat ze basiskleuren zoals wit, zwart en grijstinten een marmerachtige look geven. Hierdoor krijgt het de uitstraling die we kennen van natuursteen. Voor uw huis betekent dat, dat het interieur een rustieke, warme uitstraling krijgt.

Extra voordelen

Waar betonvloeren in positieve zin opvallen door hun fraaie uitstraling, hebben ze wel de degelijkheid waar beton vloercoating om bekend staat. Betonvloeren zijn robuust, stevig en naadloos. Dit heeft meerdere voordelen. Allereerst hoeft u niet bang te zijn voor beschadiging. U kunt de vloer net zo veel belasten als u zelf wilt. Omdat de vloeren zo robuust, en bovendien naadloos zijn, zijn ze makkelijk in onderhoud. Vocht, vuil en chemische stoffen krijgen geen kans om in de vloer te trekken, waardoor onder andere waterschade uitgesloten is. Eventueel vuil blijft aan het oppervlak liggen, waardoor het makkelijk te verwijderen is.