De uitstraling van houten jaloezieën

Ben je op zoek naar raamdecoratie die functioneel en sfeervol is? Dan valt de keuze al gauw op houten jaloezieën. Met houten jaloezieën houd je de volledige controle op de lichtinval, zodat je altijd de juiste sfeer kunt bepalen. Houten jaloezieën halen maar 15 procent van het daglicht uit je kamer, zodat je nooit het gevoel hebt in een te donkere ruimte te zijn. Het felste licht en de ergste warmte worden tegengehouden. Je krijgt er een warme lichtinval voor terug en daarbij de nodige privacy. ´s Avonds kun je de houten jaloezieën eenvoudig volledig sluiten waardoor je geen kans op inkijk van buiten hebt, wel zo veilig. Hierdoor heb je ook geen extra gordijnen nodig.

houten jaloezieen

Verschillende kleuren voor verschillende soorten interieur

Bij Creon heb je keuze uit verschillende frisse en warme kleuren houten jaloezieën. Lichte tinten passen bijvoorbeeld mooi in een modern interieur of in de slaapkamer, warme midden tinten in een een landelijke woonstijl of donkere tinten in een klassieke omgeving. Het is erg mooi om de houten jaloezieën te combineren met de houtkleur van meubels of vloer voor een harmonieus effect. Door de stijlvolle uitstraling van houten jaloezieën ademt de ruimte automatisch nonchalante chic uit, een absolute meerwaarde voor de sfeer in huis. Door de ladderbanden in dezelfde tint te kiezen worden de houten jaloezieën extra luxueus, ook door het subtiele visgraatmotief in de stof. Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor wat betreft de kleur. Dit varieert van ‘sand’ tot bijvoorbeeld ‘dark walnut’. Om je wat op weg te helpen kunnen de kleuren zien op de website of je kunt een kleurenstaal bestellen.

Makkelijk online bestellen

Bij Creon Raamdecoratie kun je zeer gemakkelijk houten jaloezieën bestellen. En dit kan al tegen een scherpe prijs. Er zijn tijdens het bestelproces veel opties waar je uit kunt kiezen. Zo is er de mogelijkheid om ze geheel passend en op maat te bestellen. Dat kan door heel specifiek de breedte en de hoogte in centimeters in te vullen. Daarnaast heb je ook nog de keuze van de breedte van de lamellen. Wanneer je dit op een goede manier hebt ingevuld, kan er bijna niets mis gaan!
Naast houten jaloezieën vind je ook andere raamdecoratie zoals duo rolgordijnen of plissé gordijnen, transparant of verduisterend.