Bij een make over van je woonkamer hoort ook een nieuwe eettafel

tafels-op-maat

Nu het er naar uitziet dat de komende maanden ook bepaald zullen gaan worden door verdere restricties vanwege het coronavirus, lijkt het er verdacht veel op dat je de komende maanden heel veel tijd in huis door zult gaan brengen. Zeker gedurende de koude wintermaanden dien je je sociale contacten zoveel mogelijk te beperken om verdere besmettingen tegen te gaan, zodat je onherroepelijk veel thuis zult gaan zijn de komende tijd. 

Gedurende de zomermaanden kwam je voor hetzelfde probleem te staan en ben je in de tuin aan de slag gegaan. Je hebt er voor gezorgd dat je toen je je vakantie moest annuleren vanwege opspelende coronabrandhaarden je tuin in ieder geval een flinke make over heeft ondergaan om er zeker van te zijn dat je gedurende die fijne zomerdagen in ieder geval comfortabel van de tuin kon genieten. 

In de tuin ben je de zomer aan de slag gegaan om deze comfortabeler te maken 

Zo heb je een fijne loungehoek achter in de tuin ingericht, compleet met vuurkorf, voor wanneer het toch wat frisser begint te worden. Je hebt zelf een schutting gebouwd om er voor te zorgen dat je uit de wind zit en en met een gedeeltelijke pergola heb je je ervan verzekerd dat je ook gedurende een warme dag van de nodige schaduw kunt genieten. Je hebt het afgemaakt door een comfortabele loungebank te kopen, waar je met een aantal mensen comfortabel op neer kunt ploffen om van een zwoele zomeravond te genieten. 

Nu binnen blijven de norm zal zijn de komende maanden, heb je je blik gericht op je interieur. Je wilt daarom ook in je woonkamer aan de slag en bepaalde vernieuwingen aanbrengen. Je hebt vorige maand al een comfortabele zithoek besteld en bent nu aan het kijken hoe je daar de rest van je meubilair aan kunt aanpassen, om er zeker van te zijn dat de make over van je woonkamer niet beperkt blijft tot slechts een nieuwe bank. 

Een goede eettafel op maat is het middelpunt van je vernieuwde woonkamer

Een nieuwe eettafel hoort daar zeker bij. De koude, lange wintermaanden nodigen uit om gezellig te tafelen. Af en toe vrienden of familie uitnodigen om een avond culinair te genieten en vervolgens lekker na te tafelen onder het genot van een goed glas wijn, zullen ongetwijfeld regelmatig op het programma komen te staan de komende tijd, om het sociaal isolement toch enigszins te kunnen doorbreken. 

Het is tegenwoordig heel eenvoudig om tafels op maat te bestellen. Zodoende dat je zelf een keuze kunt maken over hoe een tafel er precies uit komt te zien, zodat deze perfect aansluit op de rest van wat je met interieur voor ogen hebt. Je kunt zelf keuzes maken voor de maat van je tafel en de vorm waarin deze geleverd moet worden. Of het nu gaat om een vierkante of ronde tafel, een kloostertafel of een industriële tafel, je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt zelf meedenken over hoe jouw nieuwe tafel eruit gaat zien. Alles is mogelijk en je kunt door te kiezen uit verschillende opties een unieke tafel voor jou laten maken.

Je kunt zelf een keuze maken voor de vorm, het materiaal en de grootte 

Kies je bijvoorbeeld voor een boomstaftafel met eikenhouten tafelblad of gaat je voorkeur uit naar een teakhouten tafelblad met een moderne vormgeving en robuuste stalen poten? Je kunt zelf aangeven in welke maten je een tafel geleverd wilt zien en ook een specifieke afwerking van het tafelblad kan door jou worden gekozen. Op deze manier verzeker je jezelf ervan dat jouw nieuwe tafel uniek is en niet zo maar uit de ikea afkomstig is. 

Naast lekkere eetavondjes zie je ook geregeld de bordspelen op tafel komen. Je bent een liefhebber van spelletjes en doet niks liever dan je avonden doorbrengen met je gezin terwijl je met zijn allen gezellig een traditioneel bordspel speelt. Ook hier komt een nieuwe tafel zeker goed van pas. Je hoeft er niet echt lang over na te denken. Een nieuwe op maat gemaakte tafel voor in de woonkamer wordt een nieuw middelpunt waar je met zowel je gezin als genodigden behoorlijk veel tijd zult gaan doorbrengen de komende maanden.