De schoonheid van de iris

Het menselijk lichaam is heel bijzonder. Er zijn verschillende soorten kunstwerken om het lichaam in detail te kunnen bewonderen, zoals in het museum genaamd ‘body world’ in Amsterdam. Maar niet van je eigen lichaam. Ben je altijd al eens geïnteresseerd geweest in hoe je oog er uit ziet? Lees dan nu verder!

Kunst op plexiglas

Plexiglas is een soort glas wat wordt gebruik als een vervanger voor regulier glas. Doordat het kunstwerk op plexiglas wordt gemaakt, laat het meer licht door. Er worden speciale foto’s gemaakt van de iris. Nadat er foto’s zijn gemaakt wordt de lay-out en de grootte van het glas gekozen en door middel van fine art printing wordt het afgedrukt. Een mooier kunstwerk bestaat niet.

Mooiste interieur van de hele straat

Zoals iedereen weet, is dat ieder lichaam uniek is. Ook de iris van ieder ander is uniek. Links en rechts zijn daarnaast ook altijd wel iets verschillend van elkaar. Zo heb jij het meeste unieke interieur van de hele straat! Het is te combineren met verschillende interieurs. Dit komt door de verschillende kleurcombinaties die in de iris te vinden zijn. Deze combinaties zijn met het blote oog niet tot nauwelijks zichtbaar zijn. Met het plexiglas krijgt het interieur ook nog eens chique tinten van aard. Iedereen zal jaloers zijn! Wat wil je nog meer?

Speciaal cadeau

Ook kan dit een heel leuk idee zijn om cadeau te geven aan een dierbare, doordat er een persoonlijke boodschap aanhangt. Dit cadeau kan in verschillende vormen worden gegeven. Zo kun je ook combineren, door je eigen iris en die van je geliefde te laten afdrukken. Een echte verbintenis dus!