De stijl van het interieur bepalen is eenvoudig met specifieke stijl behang

Het kan een behoorlijke uitdaging zijn om een specifieke stijl voor een (woon)kamer te bepalen. Waar begin je en hoe kies je de exacte stijl? De beste tip is om met het behang te beginnen. De kleur en het motief van het behang is bijzonder bepalend voor de rest van de stijl. Weet je niet voor welke stijl je wilt gaan? Kies dan allereerst het de kleur en de motieven op de muur. Zo heb je een goed uitgangspunt voor de stijl van de (woon)kamer. Hoe dat precies werkt? Dat leggen we graag verder uit.

De kinderkamer

betonlook behang

Je wilt jouw kinderen natuurlijk een fantastische kinderkamer geven. Zeker wanneer ze de baby en peuterfase voorbij zijn, is een herindeling en renovatie van de kinderkamer een groot feest. Maar wat kies je? Er zijn tegenwoordig zo veel leuke mogelijkheden op het gebied van styling van de kinderkamer? Start met het de kleur van de muren. Behang voor kinderkamers zijn erg bepalend. Ze hebben drukke en kenmerkende motieven en printjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van jungle behang? Met junglebehang ga je direct de goede richting op. Kies voor een typische jungle behang en tover de kinderkamer om tot een jungle. Je kunt vervolgens de kleuren van de muur terug laten komen in de meubels van de kamer. Het is op deze manier erg eenvoudig om de kinderkamer in te richten.

Betonlook behang

Weet je niet wat je wilt voor de woonkamer? Wil je iets anders, maar weet je niet waar je moet beginnen? Start met een nieuwe kleur op de muur. Wat dacht je van een betonlook behang voor aan de muur? Dit geeft direct een stoere uitstraling aan het huis. Daarnaast kun je direct de goede richting op wat betreft de styling. Beton is stoer, maar erg makkelijk om mee te combineren. Kies je bijvoorbeeld voor een industriƫle look, of juist voor zachte tinten in contrast met het beton? Je kunt werkelijk alle kanten op met een betonkleur aan de muur.

Hoe start je de inrichting van een kamer? Eenvoudig, met welke kleur de muur heeft. Kies voor een uniek velletje aan de muur en gebruik het als uitgangspunt voor de rest van de kamer.