MAAK JE STOERE WONING COMPLEET MET INDUSTRIËLE LAMPEN

Een industrieel interieur is geïnspireerd op oude fabrieksgebouwen. Hier zie je vooral grove metalen, ruw, onafgewerkt hout, de kleuren zwart wit en grijs. Daarnaast kenmerkt zich een industriële woonruimte zich door het gebruik van functionele voorwerpen. Grote lampen en zware meubels. Wil jij een afgewerkt industrieel interieur? Laat je dan inspireren door de industriele lampen van Directlampen.

Industriële hanglampenindustriele lamp

Grote industriële hanglampen zijn kenmerkend voor stoer interieur. De hanglampen dienen vooral zo functioneel mogelijk te zijn. Dat wil zeggen dat ze eenvoudig op te hangen zijn en voldoende licht geven aan de ruimte waar je deze in plaatst.

De ideale hanglamp is afhankelijk van de kleurstellingen van de ruimte waar je de lampen wil ophangen. Is de ruimte vooral grijs en wit? Hang dan een lamp op in een andere kleur. Denk bijvoorbeeld aan een robuuste bronzen lamp. Hierdoor breek je de veilige kleuren van de ruimte en leg je accent op het plafond. Helemaal mooi wanneer je plafond ook een industriële uitstraling heeft.

Industriële wandlampen

Een grote industriële wandlamp is vooral mooi in grote open ruimtes. Is je woning of ruimte waar je de lampen wil plaatsen kleiner? Kies dan voor een industriële wandlamp. Vooral wanneer je een laag plafond hebt komt een wandlamp goed tot zijn recht.

Een bijzondere uitvoering van de industriële wandlamp is een uitschuifbaar exemplaar. Zo geef je ook een ouderwets tintje aan je stoere interieur.

Staande industriële verlichting

Industrieel is niet alleen maar functioneel: wat dacht je van een staande lamp? Naast dat deze veel licht geven zijn ze ook nog eens ontzettend sfeervol. Met een staande industriële lamp met drie poten maak je een echt statement in je woonkamer.

Heb je niet genoeg ruimte voor een grote staande lamp? Dan zijn er ook kleine industriële tafellampjes beschikbaar. Ideaal voor op het bureau of op het bijzettafeltje in de woonkamer.

Bekijk het aanbod

Gaat jouw zoektocht naar een stoere lamp beginnen? Ontdek hier het aanbod van Directlampen.