Decoratieve ladders

Decoratieve ladders zijn volop in. Als je er een ziet staan, heb je meteen de indruk dat de ruimte veel groter wordt. Ze dienen bijvoorbeeld om planten op te plaatsen, als handddoekrek in de badkamer of als steunpunt voor een leeslamp in de zithoek. Waar je ze ook plaatst of ophangt, ze zijn zowel functioneel als decoratief.

Diverse soorten decoratie laddersdecoratieve ladders

Afhankelijk van je interieur, kun je kiezen voor ladders in diverse materialen. Zo vind je bijvoorbeeld tussen de decoratie ladders van Sweetlivingshop bamboe, hout of metaal. Daarnaast zijn er ontwerpen die geschikt zijn voor landelijke woningen, meer moderne woningen of klassieke stijlen. Hou je van strakke lijnen en neutrale kleuren zoals wit of zwart? Of ben je eerder voor grille vormen? Hou je het sober of kies je net voor meer opvallend? Je kunt bijvoorbeeld kiezen tussen een enkele ladder of een dubbele (vrijstaande) ladder. Keuze te over in deze ladders.

Decoratieve ladders zijn overal inzetbaar

Met de aanschaf van een decoratieve ladder kun je nooit verkeerd doen. Misschien woon je nu klein en wil je zo’n ladder als serviesrekje in je keuken. Als je na een paar jaar naar een grotere woning verhuist, kan deze ladder perfect in de hall als plantenrek dienen. Ben je je naturel houten ladder in de woonkamer beu? Geef ze een mooi laagje verf en hang ze horizontaal op in de jeugdkamer. Zo heb je meteen een leuke fotostandaard. Vermits deze ladders vooral binnenshuis gebruikt worden, gaan ze bijna nooit stuk en groeien ze gewoon mee met het gezin.

Decoratie ladders: perfect voor creatievelingen

Het enorme voordeel van een decoratieve ladders is dat ze mobiel zijn. Ze zijn is niet gebonden aan één plaats, je kunt ze regelmatig verplaatsen en een andere bestemming geven. Het is een makkelijke en goedkope manier om je interieur af en toe een nieuwe look te geven. Een leeg hoekje kan mooi gevuld worden met een ladder. Teveel lichtinval kan gedempt worden met een ladder die je voorziet van planten. Haal al je vakantiesouvenirs uit de kast en verzamel ze op een ladder. Er zijn talloze redenen om een decoratieve ladder in huis te halen. Gewoon doen dus!