Een verscheidenheid aan rolgordijnen

Rolgordijnen zijn tijdloos en nog altijd zeer populair. En dat is volledig terecht. Rolgordijnen maken ieder interieur immers helemaal af en zijn zeer gemakkelijk te bedienen. Naast de traditionele rolgordijnen is er nu speciaal rolgordijn voor uw domotica in omloop. Dit type rolgordijn heeft een handige elektrische bediening waarbij de accumotor onzichtbaar is weggewerkt. U bedient het rolgordijn dan via uw smartphone, tablet of laptop. Verder kunt u kiezen uit een rolgordijn met Perfect Fit-systeem. Met dit systeem monteert u het rolgordijn heel simpel zonder schroeven op uw kozijn. De speciale montageclips zorgen ervoor dat u het eenvoudig vast kunt klikken. Dit systeem is geschikt voor kozijnen van aluminium, kunststof of hout. Door de grote keuze in kleuren en mate van transparantie kunt u in iedere kamer het juiste rolgordijn ophangen. Van slaapkamer tot hobbyruimte.

Keuze in stoffen

Rolgordijnen zijn te krijgen in verschillende stofsoorten.

  • Lichtdoorlatende stof: Deze stof laat wel voldoende licht door maar u kunt er niet doorheen kijken. Deze is zeer geschikt voor leefruimtes zoals de woonkamer of keuken.
  • Transparante stof: Dit type stof laat net als het lichtdoorlatende rolgordijn voldoende licht naar binnen maar is door de structuur ook nog enigszins doorzichtig.
  • Verduisterende stof: Deze stof laat geen licht door en is daarom bijzonder geschikt voor uw slaapkamer of een kinderkamer. De achterzijde van de verduisterende stof is dezelfde kleur als de voorzijde.
  • Screendoek: deze stof wordt geweven uit glasvezeldraden en polyestergarens. Het doek is net zo samengesteld als het doek van buitenscreens maar speciaal voor binnen vervaardigd. Het houdt fel zonlicht tegen en is vlamvertragend. Ook hier kunt u de mate van lichtdoorlatendheid zelf nog bepalen. Dit type rolgordijn is goed te gebruiken in vochtige ruimtes.

rolgordijn

Online en op maat bestellen

Het belangrijkste van mooi hangende rolgordijnen is dat deze perfect in het kozijn passen. Daarom is het aan te raden uw rolgordijnen altijd exact op maat te bestellen. Dat kan tegenwoordig heel gemakkelijk online. Bij onlinerolgordijnen.nl bestelt u alle type gordijnen niet alleen precies op maat maar bent u verzekerd van een A-kwaliteit rolgordijn tegen de allerlaagste prijs. Alle rolgordijnen zijn afgewerkt met een luxe onderlat die in verschillende uitvoeringen leverbaar is. U kunt bovendien kiezen uit een standaardmodel, een luxe ronde cassette of een vierkante cassette. En dat tot wel 400 cm breed.

Met zo veel keuze in stoffen, kleuren en materiaal vindt u vanzelf het rolgordijn dat aan al uw woonwensen en eisen voldoet.