EINDELOOS VEEL MOGELIJKHEDEN MET DE LIGHTBOX

Woon je heerlijk en vind je het leuk om bezig te zijn met de inrichting van je huis, dan heb je al vast wel meegekregen dat lightboxen een grote trend zijn. Een lightbox is ontzettend veelzijdig. Je kunt er zoveel leuke dingen mee doen en ze zijn in ontzettend veel stijlen te krijgen. Leuk voor in de woonkamer, keuken of kinderkamer. Ook is een lightbox het perfecte cadeau voor iedere gelegenheid. Hier volgen wat leuke tips wat betreft het gebruik van lightboxen je je huis.

Voor welk interieur zijn lightboxen geschikt?

Iedereen heeft zijn eigen smaak. De een heeft de woning heel strak en minimalistisch ingericht. Een ander houdt meer van klassieke meubelen. Weer een ander is dol op kleur en geeft iedere ruimte graag een ander kleurtje en ook veel mensen hebben van alles bij elkaar verzameld en oh ja, de kinderen leggen eigenlijk ook wel veel beslag op de woonkamer. Waar  je ook van houdt en hoe je interieur er ook uitziet een lightbox doet het altijd goed in huis.

Ook erg leuk voor in de gang of de kinderkamer

Je kunt hiermee namelijk eindeloos variëren en je kiest een stijl lightbox die bij jouw huis past en kies hierbij passende lightbox letters Zo kun je er in een klassieke inrichting voor kiezen de lightbox in de gang te hangen met een leuke welkomboodschap voor de gasten. En in een huis met kinderen hang je hem bij het kinderhoekje met een inspirerende tekst zoiets als: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”. Maar lightboxen zijn ook leuk voor in de kinderkamers, geef ze cadeau met een leuke tekst voor de verjaardag en bedenk samen voor iedere week een nieuwe tekst.

Stel de lightbox naar eigen wens samen

In een lightbox kun je behalve letters er ook voor kiezen om er afbeeldingen of posters in te hangen. Doordat de lightbox werkt op batterijen kun je deze overal in huis neerzetten of ophangen. Ook leuk als sfeerverlichting of voor iedere week een nieuwe, inspirerende quote.