Fatboy non flying carpet review: voor- en nadelen

Als we de voor- en nadelen van een Fatboy non flying carpet bekijken, moeten we vaststellen dat dit tapijt heel wat voordelen heeft. Reviews van Fatboy non flying carpet komen we online vaker tegen bijvoorbeeld hier. Klanten zijn vooral heel positief over dit leuke kleed. We zetten hier voor jou zowel de minpunten als de pluspunten op een rijtje.fatboy non flying carpet

De positieve en negatieve punten van een Fatboy non flying carpet

Het is een zeer kwaliteitsvol tapijt, het is sterk en je hebt het voor lang. Het kan tegen een stootje. Het is makkelijk in onderhoud. Met een licht sopje hou je het schoon. Er is heel wat keuze in prints en kleuren. Dat maakt dat je voor elke stijl wel een Fatboy tapijt vindt. Het allerleukste aan een Fatboy vloerkleed is dat je verschillende exemplaren aan mekaar kunt pinnen. Fatboy heeft al zijn tapijten voorzien van handige drukknopen. Zo maak je een tapijt dat zo groot is als jij het zelf wilt.
Het enige minpunt dat we bij een Fatboy non flying carpet review zouden kunnen vermelden is de prijs. In vergelijking met andere (gewone) tapijten is het een klein stuk duurder. Enerzijds heb je heel wat kwaliteit, klasse en leuke mogelijkheden voor die prijs. Anderzijds blijft het toch ‘maar’ een tapijt. We vonden ook één reactie van een klant die zei dat dit vloerkleed eerder een ‘tapijtje’ is dan een ‘mat’. Als je dit werkelijk aankoopt met de bedoeling om dit als zware mat te gebruiken, is het inderdaad niet zo geschikt. Soms worden de drukknopen als storend aanzien, zeker als er maar één tapijt aangeschaft wordt. Dan hebben de drukknopen inderdaad geen functie. Anderzijds geeft het wel een pittige toets aan het vloerkleed.

Conclusie: Fatboy non flying carpet

Als conclusie van de Fatboy non flying carpet review mogen we gerust zeggen dat, voor de prijs die je betaalt, het tapijt een goede prijs-kwaliteit-verhouding heeft. Het kan niet vergeleken worden met een zwaar tapijt, maar is eerder een decoratief en tegelijk functioneel vloerkleed dat zijn geld waard is!

Bron: https://www.vloerkledenshoponline.nl/fatboy-vloerkleden