Geef je woning een moderne look door op maat gemaakte duo rolgordijnen

Nadat je jullie huis deze afgelopen zomer van een complete make over hebt voorzien, is je nieuwe interieur zo goed als af. Na jaren tegen hetzelfde meubilair te hebben aangekeken was het tijd voor iets nieuws en besloten je vrouw en jij om de nodige aanpassingen door te voeren en de woning van een nieuwe en moderne look te voorzien. 

rolgordijnen

In de woonkamer ligt een nieuwe vloer, de muren zijn na jaren opnieuw geverfd en van een frissere kleur voorzien en na zorgvuldig overwegen hebben jullie ook het nodige meubilair aangeschaft om de inmiddels verouderde en uit de tijd zijnde zithoek van een nieuwe look te voorzien. Het ziet er allemaal super uit, maar je beseft dat er nog een detail mist, alvorens je het makeover project af en geslaagd kunt noemen. 

Het is tijd de vergeelde en oubollige gordijnen te vervangen door iets moderns

Want er moet namelijk iets gebeuren met de gordijnen. De enigszins oubollige en inmiddels vergeelde gordijnen zijn zolang jullie in jullie huis wonen nog nooit vervangen en dat is ze inmiddels ook wel af te zien. Het is tijd voor iets anders, iets dat aansluit op de vernieuwde look die je je woonkamer de afgelopen maanden hebt gegeven en jullie keus is uiteindelijk gevallen op duo rolgordijnen op maat.

Bij de duo rolgordijnen is sprake van een dubbele laag stof. Een van de lagen is transparant en de andere laag is ondoorzichtig. Hierdoor wordt je in staat gesteld om zelf met het licht te spelen en de hoeveelheid licht die de woonkamer binnenkomt te bepalen. Door de moderne look die rolgordijnen hebben, sluiten deze daarnaast perfect aan op het door jullie gekozen interieur, wat ook behoorlijk modern is. 

Speel zelf met de hoeveelheid licht die je woning binnen komt

De verschillende kleuren combinaties die mogelijk zijn, maken dat je altijd een combinatie kunt maken die aansluit op de rest van je interieur. Door middel van een bijgeleverde ketting, valt het rolgordijn makkelijk te bedienen, waardoor je de mate van de lichtinval zelf kunt bepalen. Bovendien zijn de rolgordijnen makkelijk te monteren, door middel van de bijgeleverde montageset.