HOE MONTEER JE EEN TRAPLEUNING?

Een trapleuning is onmisbaar voor jouw trap in de gang, woonkamer of op de overloop. Vandaag de dag vergroot de leuning niet alleen meer de veiligheid tijdens het traplopen. Met een eigentijds ontwerp mag de leuning ook zeker gezien worden in ieder interieur! Je kiest uit verschillende kleuren en afmetingen. Jouw wensen worden in kaart gebracht en je ontvangt vervolgens een trapleuning die volledig op jouw interieur aansluit. En niet geheel onbelangrijk, het monteren is kinderspel!

Jouw ideale leuning stel je in een paar stappen samen

Door het handige stappenplan te doorlopen op de website van Teusonline.nl heb je binnen no-time de trapleuning samengesteld waar je altijd van gedroomd hebt. Je kiest zelf de vorm uit, je selecteert het soort trap die je in jouw woning hebt en je geeft aan of je een gebogen of rechte leuning wilt. Heb je ook al gerdacht aan de juiste leuninghouders? Ook deze selecteer je eenvoudig en snel online.teusonline.nl

Een stoere en robuuste trapleuning

De leuningen in het assortiment zijn gemaakt van staal. Dit geeft jouw interieur een stoere en robuuste uitstraling. Ook ben je verzekerd van een onverwoestbaar, veilig en onderhoudsvrij product. Klinkt goed, toch? Wil je graag weten welke variant het beste bij jouw woning past? Neem gerust eens contact op en laat je informeren over de mogelijkheden.

Eenvoudige en snelle montage

Natuurlijk wil je jouw trapleuning eenvoudig zelf kunnen monteren. Alle leuninghouders uit de webshop draai je in de leuning met behulp van schroefdraad. Dit is een simpele en sterke bevestiging. Vervolgens schroef je de leuninghouders met een montagerozet met de op kleur meegeleverde schroeven. De zogenoemde blinde montage zorgt voor een strak en perfect eindresultaat.

Download de gratis inmeet instructie online

Start je het liefste direct met het inmeten? Geen probleem! Je download de gratis inmeet instructie online. Heb je vragen over dit inmeten of laat je dit liever uitbesteden aan Teus? Laat het even weten en kom in contact via de website. Kwaliteit, vakmanschap en ambacht, dat is wat je kunt verwachten van de stalen leuningen.