Hulpjes voor in de keuken

Een handig keukenhulpje wat er ook nog eens design en attractief uitziet, zal altijd in elke keuken toe te passen zijn. Keukengadgets moeten er aantrekkelijk uitzien en ook nog eens handig zijn in het gebruik. Niet alleen maar voor de show, maar een gadget wat je regelmatig moet kunnen gebruiken bij de bereiding van voedsel.

XD Design Tower Pepermolen

Een pepermolen vindt je bijna in elk huishouden. Deze prachtige vormgegeven pepermolen is gemaakt van bamboehout en heeft een keramisch maalwerkgedeelte. Echt een pepermolen die in het zicht mag staan en toch elke dag zijn diensten zal bewijzen. Deze molen heeft een slank uiterlijk en ligt prettig in de hand. De pepermolen is 42.5 cm hoog en heeft een zilverkleurige bovenzijde. Het welbekende merk Tower heeft naast de pepermolen nog meer keukengadgets in haar assortiment.

De Gefu Spirelli spiraalsnijder

Een geweldige toevoeging aan het keukenapparatuur. Deze Gefu spiraalsnijder is verkrijgbaar in het zwart en snijdt eindeloos juliennereepjes van o.a. wortels, komkommers, radijsjes en elke andere harde groente of fruitsoort. Nooit meer zakjes met klaargesneden groentes kopen maar gewoon zelf op een simpele manier snijden. Deze keukenhulp ziet er ook nog eens mooi uit en kan zonder problemen in de vaatwasser.

Fred Big Blue vergiet

Houd je wel van een grapje tussen je keukenspullen? Dan is de Fred Big Blue het juiste gadget voor in je keuken. Dit artikel is in de vorm van een walvis en zorgt ervoor dat je bij het afgieten van de spaghetti, de pasta in de pan blijft en niet per ongeluk in de gootsteen terecht komt. De walvisvorm kun je vasthouden bij de staart terwijl je de buik tegen de pan aanhoudt. Op een snelle en simpele manier wordt het water afgegoten en blijft je eten netjes in de pan.

Sushezi Sushi Bazooka

Ben je ook zo dol op sushi maar vind het te veel werk om dit klaar te maken? Dan is de Sushi Bazooka een van de keukengadgets waar je snel dit heerlijke gerecht mee kunt klaarmaken. Je klapt de kunststof Bazooka open en vult deze met rijst en groentes. Vervolgens klap je de Bazooka dicht en kun je de sushirol gemakkelijk naar buiten duwen op een nori blad. Even inrollen en in plakjes snijden. Echt een aanwinst voor in de keuken!