In iedere ruimte past een gietvloer

Bij de aanleg van een vloer is het belangrijk dat hij mooi staat in de ruimte waar u de vloer aanlegt. Daarom kiezen veel mensen voor een gietvloer. Gietvloeren kunnen in verschillende kleuren en motieven gegoten, waardoor u er alle kanten mee op kunt. Een gietvloer kan mooi en modern ogen, maar ook juist een wat ouderwetse, klassieke uitstraling hebben. In dat opzicht is een gietvloer vrijwel altijd geschikt voor de ruimte waar hij geplaatst wordt. Gietvloer Antwerpen kan u hierbij helpen.

Een mooie vloer is natuurlijk leuk, maar de vloer moet ook geschikt zijn voor het type ruimte waar hij aangelegd wordt. U wilt immers geen vloer die na een jaar al beschadigd is en niet tegen de omstandigheden in betreffende ruimte kunnen. Ook op dit vlak zit u met een gietvloer altijd goed. Gietvloeren zijn zeer betrouwbare en degelijke vloeren, die veel kunnen hebben. De gietvloer heeft zelfs praktische voordelen die in iedere ruimte tot uiting komen, bijvoorbeeld in uw keuken of badkamer.

Vocht krijgt geen kans in uw keuken of badkamer

Een gietvloer en ook woonbeton is stevig en robuust. Daarnaast is hij slijtvast en vochtwerend. Dit laatste is erg gunstig wanneer de vloer in uw keuken of badkamer aangelegd wordt. Badkamers zijn zeer vochtige ruimtes, waar het gevaar van vochtschade op de loer ligt. Gietvloeren zijn echter naadloos en gemaakt van materiaal dat geen vocht doorlaat. Hierdoor is de kans op waterschade minimaal en is vocht tevens makkelijk van de vloer te verwijderen. Dit geldt ook voor andere viezigheid en dat komt goed van pas in de keuken, een ruimte waar vaak gemorst wordt en etensresten op de vloer belanden.