Inspiratie nodig om kinderkamer in te richten?

Heb jij ook inspiratie nodig om een kinderkamer in te richten? Soms kan inspiratie spontaan opkomen door bijvoorbeeld een simpele foto. Je wil dan ook jouw kinderkamer zo inrichten als op die foto. Is dat echter wel allemaal haalbaar? Gelukkig hoeft je niet alles letterlijk uit voorbeelden over te nemen om toch dezelfde sfeer te kunnen krijgen. De vraag is alleen, waar ga je die spullen halen? Kies je online voor het Esprit kinderbehang Jungle Paint behang of ga ik naar de lokale doe-het-zelver om mijn behang uit te kiezen?

Voorbeeld gebruikenkinderslaapkamer

Ga eens op zoek naar een aantal voorbeelden en kies van deze voorbeelden jouw top 3 uit. Bepaal uit jouw top 3 welke sfeer overheerst en gebruik deze voorbeelden. Bedenk hierbij hoe jij deze sfeer zou kunnen gebruiken in jouw ideale kinderkamer. Mocht het je zelf niet lukken dan kun je ervoor kiezen om enkele vergelijkbare producten op te zoeken en op die manier dezelfde sfeer na te bootsen. Als je online een zoekterm opgeeft krijg je vaak een grote hoeveelheid aan verschillende producten te zien. Hoewel je het exacte product uit het voorbeeld niet altijd kunt vinden, kun je met soortgelijke producten toch nog steeds de sfeer die je voor ogen hebt creëren.

Winkelbezoek

Hoewel het erg gemakkelijk is om thuis achterover hangend achter de computer inspiratie op te doen is er daarnaast nog een mogelijkheid. Ga eens op bezoek bij een woonwinkel. Hier kun je alles nog eens van dichtbij bekijken en een nog beter en scherp beeld krijgen van je gedroomde kinderkamer. Dit blijft echter niet alleen bij het behang, maar ook eventuele meubels en kleine accessoires kunnen worden uitgezocht. Een bijkomend voordeel bij een winkelbezoek is dat personeel aanwezig is waaraan je al je twijfels kwijt kan en alle opkomende vragen kunt stellen. Zij zullen er alles aan doen om jouw wensen en behoeften in vervulling te laten gaan!