Nieuw behang in de woonkamer? Dé trendy make-over!

Kan jouw woonkamer wel een nieuwe look gebruiken? Zonder dat je direct een compleet nieuwe inboedel hoeft aan te schaffen, kun je jouw kamer een compleet andere uitstraling geven. Behang voor in de woonkamer is tegenwoordig weer helemaal hot and happening! Ben je opzoek naar een warme en romantische sfeer? Of kies je liever voor een behang met prachtige aardetinten? Welk behang je ook kiest, met behangexpert.nl ben je niet alleen zeker van een perfecte kwaliteit maar heb je ook nog eens de keuze uit meer dan 30.000 dessins!

Fleur jouw woonkamer op met schitterend behang

Onze woonkamer is natuurlijk vooral een plek waar we lekker tot rust kunnen komen na een dag hard werken. Juist dan is het fijn als jouw leefruimte helemaal is aangepast aan de stijl waarvan je houdt. Kan jouw woonkamer ook wel een metamorfose gebruiken? Met een nieuw behang aan de muur creëer je op een makkelijke manier de kamer van jouw dromen. Heb je een landelijke inrichting? Dan is klassiek behang een goede keuze. Samen met de rustige naturel kleuren van jouw meubels, vormen de prachtige dessins van behang in klassieke stijl een echte eenheid. Ook behang met bloemen past bij een landelijke stijl. Hierdoor haal je een klein beetje Engeland naar jouw woonkamer.

Behang in aardetinten voor een Scandinavische inrichting

Ook als je een Scandinavische stijl in jouw woonkamer hebt, kun je heel goed gebruik maken van behang. Door jouw stijl te combineren met bijpassend behang in koele tinten en vintage strepen, maak je van jouw leefruimte een écht geheel. Natuurlijk is er een mooi behang te vinden voor elke interieur stijl, en kun je op deze manier jouw woonkamer een echte make-over geven. Of je nu kiest voor een retro behang uit de jaren 70 of voor een behang met een sloophout print, in jouw nieuw behangen woonkamer voel jij je direct thuis. Door het behang aan te passen aan jouw interieur, kun je alles perfect op elkaar afstemmen. Voeg leuke accessoires toe in de kleurtjes die terugkomen in het behang, en jouw woonkamer is weer op en top trendy!