Je huisinrichting combineren met je cognac bank

Een stijlvolle en klassieke lederen bank

Een woonkamer kun je prachtig inrichten met een cognac leren bank. Cognac leren banken mogen zich verheugen in een toenemende populariteit al het om huisinrichting gaat. Dat heeft te maken met het schitterende en stijlvolle klassieke uiterlijk van deze bank, maar ook met het zitcomfort dat een cognac leren bank te bieden heeft. Hieronder vindt je drie goede ideeën om jouw cognac lederen bank te combineren met ander meubilair om een gave atmosfeer in de woonkamer te creëren door jouw leren bank cognac slim te combineren met design.

cognac leren bank

Ga voor een combinatie van een cognac bank met pastel

Een verrassend mooi effect krijg je als je een cognac leren bank combineert met zachte pastelkleuren. Een stoere stijl kan prima samengaan met een zachte uitstraling als pastel. De huiskamer krijgt zo een dubbel gezicht: gewaagd, maar tegelijk ook warm en gezellig. Het afwisselen van een mooie bruine bank met lichte tinten als roze en blauw maakt de zithoek eigentijds, romantisch en knus.

Een leren bank in een urban jungle kamer

Helemaal stunning qua entourage is een leren cognac bank in een interieur zetten met een urban jungle look. Hiermee creëer je een levendige en eigentijdse woonkamer, die lekker stoer overkomt. Zorg dat jouw urban jungle interieur enkele stoere kamerplanten krijgt en de sfeer in huis kan bijna niet meer stuk. Naast planten kun je verder gebruikmaken van sierkussens in passende kleuren zoals tinten grijs of wit, een vintage vloerkleed en/of enkele leuke en comfortabele rotanmeubelen. De schitterende relaxte uitstraling die de woonkamer hiermee krijgt zal je echt verbazen, dus probeer het gewoon een keer uit!

Een leren cognac bank in een industrieel interieur

Industriële interieurs zij vaak voorzien van leren banken. Deze combinatie komt veel voor, vooral omdat de samenvoeging van strakke meubels van uiteenlopende materialen en de grijze, zwarte en andere strakke.donkere kleuren het prima met elkaar doen. Gebruik hierbij houten meubelen leg er een fraai vintage hoogpolig schapenwollen bij en jouw industriële design is vervolmaakt.