Is jouw tv steun draaibaar?

Optimaal kijkgenot

Sinds de platte televisie zijn intrede in de huiskamer heeft gedaan, zijn er ook allerlei soorten beugels verkrijgbaar om je televisiescherm aan de wand te hangen. Dat spaart ruimte als je klein behuisd bent of als je een extra televisie in de slaapkamer wilt. Er bestaan verschillende beugels om je televisie mee aan de wand te bevestigen. Al eens gedacht aan een tv steun die draaibaar is? Dat is de meest flexibele oplossing. Met een draaibare tv beugel kun je je televisie in elke stand zetten. Je kunt de televisie naar je toe halen en het scherm zo draaien dat je lekker languit op de bank kunt genieten van een speelfilm of van jouw favoriete tv-serie. Zo kun je vanuit elke hoek van de kamer televisiekijken, of je draait het scherm weg als je niet tv kijkt.

Ruim assortiment tv steun draaibaar

LCDWandbeugels heeft een ruim assortiment aan draaibare beugels voor de televisie. Zo hebben ze onder meer de merken Vogel’s, DQ Wall Support en OMB. Met wandbeugels van deze merken hangt je televisie veilig aan de muur. Je kiest uiteraard een beugel die aan jouw wensen voldoet, zodat je lekker comfortabel televisie kunt kijken. Wanneer is een tv steun draaibaar? Een tv steun is goed draaibaar als je vanuit elke hoek tv kunt kijken. En als hij ook moet kunnen kantelen? Dat laatste is vooral handig voor een televisietoestel in je slaapkamer. Of misschien is een tv beugel aan een zwenkarm de ideale oplossing voor je? Daarmee kun je letterlijk vanuit elke hoek in de kamer tv kijken. Naast de beugels hebben we ook een ruime keuze in accessoires, zoals kabelgoten om snoeren weg te werken, en soundbar steunen om de speakers van je home cinemasysteem aan de wand te bevestigen. De tv steunen en accessoires zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Waar moet je op letten?

Als je een draaibare tv steun koopt, let er dan goed op dat hij geschikt is voor jouw televisie. Grotere en dus zwaardere televisietoestellen hang je op aan een beugel die stevig genoeg is en voor kleinere toestellen zijn er aan lichtere beugels. Welke maat beugel bij jouw tv past, lees je op de pagina ‘Wat wordt bedoeld met VESA-maat’. Heb je nog geen tv steun of is jouw tv steun draaibaar maar wil je er eentje die kantelt? Kijk eens rond op onze website.