Keralit zorgt ervoor dat de gevel eenvoudig af te werken is

Keralit geeft je huis een strakke uitstraling. Dakranden, buitenmuren en goten zien er prachtig uit met deze bekleding. Door zijn installatiegemak kan hij zowel in nieuwe als bestaande woningen worden toegepast. Daarnaast biedt Keralit nog vele andere voordelen. Enkele van deze voordelen zijn:

  • Montage is makkelijk
  • Extreem duurzaam
  • Bijna volledig onderhoudsvrij-
  • 10 jaar garantie
  • Geen schroeven zichtbaar

Wat is Keralit Gevelbekleding?

Keralit is een gevelbekleding en dakrandplaat van kunststof. Je kunt er gemakkelijk dakranden of gevels mee afdekken. Panelen kunnen ook worden gebruikt om het hele dakraam te bedekken. Dit is een veelgebruikte applicatie in Nederland. Keralit is gemaakt van gerecycled plastic en bevat ook glasvezel. Dit maakt het een duurzame stof die bestand is tegen de elementen. Het is ook een stof die niet goed reageert op warmte en kou. Zo weet u zeker dat uw gevel beschermd is.

Koop 100% originele Keralit

Een van de meest kritische vragen die u heeft, is waar kan ik Keralit kopen. Gelukkig is dat bij Bouwmarkt Nederland heel eenvoudig. Bouwmarkt Nederland is toonaangevend op het gebied van milieuvriendelijke bouwproducten. De organisatie is van mening dat een duurzame woning beter is voor het milieu, het comfort en natuurlijk je portemonnee!

Dit doet Bouwmarkt Nederland door op haar website alleen duurzame producten te verkopen. Van kunststof bekleding tot infraroodpanelen, er is voor ieder wat wils. Bouwmarkt Nederland heeft een passend antwoord om uw huis groener te maken. Keralit is een voorbeeld van een product dat u kan helpen uw huis groener te maken.

De perfecte oplossing voor mooie gevels

Keralit is een duurzaam materiaal dat tot drie decennia meegaat. Dit maakt het een goede investering voor uw huis. Het is ook een onderhoudsarme optie omdat het paneel is voorzien van een Renolit-laag. UV-stralen worden door deze laag tegengehouden, waardoor verkleuring wordt voorkomen. Met dit kunststof behang hoef je niet meer te schuren of te schilderen. Een keer per jaar schoonmaken met een droge doek is voldoende om zand en andere onzuiverheden te verwijderen. Keralit gevelbekleding heeft niet alleen voordelen op de lange termijn, het vergt ook weinig onderhoud.