Kristallen in huis

Er zijn veel woningen waarin kristallen worden gebruikt. Kristallen kunnen de energie en vooral ook de sfeer positief beïnvloeden. Alle kristallen hebben eigen trillingen. Ze hebben invloed op het gedrag van de mens en omgeving. Er zijn kristallen die een bijdrage leveren aan de rust en de ontspanning in huis. Ook zijn er kristallen die onder invloed staan van het magnetisme. Omdat bij ieder mens de gemoedstoestand anders is, zullen de kristallen ieder mens anders beïnvloeden. Door de kristallen op bepaalde plaatsen te leggen, kunnen ze de gemoedstoestand van een persoon beïnvloeden.

Kristallen in de gang

In de gang, waar je dus het eerste binnenkomt, wil je graag een welkome en warme sfeer scheppen. Ook zullen de geplaatste kristallen in de gang een beschermende energie moeten uitstralen. Er zijn meerdere kristallen die je daarvoor in de gang zou kunnen plaatsen zoals: de Amazoniet, Seleniet, Zwarte Toermalijn en het Tijgeroog. De Amazoniet en de Zwarte Toermalijn grijpen in op de negatieve energie en kunnen deze neutraliseren.

Welke kristallen kun je in de woonkamer plaatsen?

We gebruiken een woonkamer als een ruimte waar je gezellig met vrienden en familie bent. Je voert er vaak fijne gesprekken en je kunt je er heerlijk ontspannen. Er komen in de woonkamer veel verschillende energieën samen. Je kunt de woonkamer energetisch reinigen met Wierook, Salie en Palo Santo hout. Ook de geplaatste kristallen in de woonkamer kunnen de sfeer beïnvloeden. Je kunt voor je woonkamer kiezen uit kristallen die een reinigend karakter hebben of juist de communicatie bevorderen. Zo heeft het Bergkristal een energetische zuiverende werking. Ook geeft het kristal frisheid en energie in de ruimte.

Andere toepassingen

Zo zijn er voor ieder vertrek van je woning kristallen die een positieve invloed hebben. Voor een slaapkamer moet je kristallen nemen die een rustgevend karakter geven. Dat geldt ook voor een kinderkamer. In de badkamer moeten kristallen worden geplaatst die de warme sfeer positief beïnvloeden. Voordat je dus kristallen wil gaan plaatsen, moet je kijken waaraan ze moeten voldoen.