Kun je zelfstandig een glazen deur plaatsen of beter uitbesteden?

Een glazen deur is vaak de blikvanger in de ruimte. Je creëert met een glazen deur wel een afscheiding maar houdt ook maximale lichtinval. De glazen deur wordt vaak geplaatst tussen de woonkamer en de hal maar kan ook als afscheiding tussen andere ruimtes. 

Glazen deuren

Glazen deuren zijn sfeermakers maar ook praktisch in gebruik. De glazen deur is ook gemakkelijk schoon te houden, het is duurzaam en je kunt er jarenlang plezier van hebben. Om de glazen deur ook echt bij je interieur te laten passen kan je deze op maat laten maken bij Glazz. Je kunt dan simpel een basismodel kiezen en de glazen deur samenstellen. Het inmeten van de glazen deur kan je ook laten doen door de Glazz inmeetservice. Samen kies je dan voor de juiste glazen deur. 

Glazen deuren voor de woonkamer

Tegenwoordig zie je veel stalen deuren en glazen deuren in woonkamers. Er zijn deze glazen deuren als voorbeelden ter mogelijkheden:

  • Een glazen deur tussen woonkamer en hal
  • Een glazen deur om de keuken van de woonkamer af te sluiten
  • Een glazen deur om de woonkamer af te sluiten van een speelkamer of kantoor

De glazen deur tussen de woonkamer en hal wordt over het algemeen voor gekozen als het snel donker wordt in de woning. Door de glazen deur komt er ook licht vanuit de gang de kamer binnen. Met een glazen deur tussen de keuken en woonkamer heb je twee aparte ruimtes, houd je het ruimtelijk, kookluchtjes blijven in de keuken en toch houdt je zicht. Een glazen deur tussen de woonkamer en de speelkamer of kantoor is handig als je wat rust wilt tijdens het werken of als je de deur dicht wilt doen zonder rommel te zien. 

Op maat laten maken van de glazen deur

Wanneer je een glazen deur op maat wilt kan je deze zelf op meten en doorgeven maar je kan ook gebruik maken van de inmeetservice. Er komt dan een medewerker thuis bij je om de maten op te meten. De deur past dan precies en zijn er geen verrassingen bij het installeren.