Wandtegels badkamer populaire klassiekers

De grote klassieker in badkamerbekleding zijn wandtegels. Een materiaal dat grote voordelen heeft zoals makkelijke reiniging en schokbestendigheid. Het grote aantal stijlen, kleuren en maten maken wandtegels tot een grote favoriet om de stijl te bereiken die we in de badkamer willen. Maak van de gelegenheid gebruik om verschillende soorten tegels te combineren om de doucheruimte te onderscheiden van de rest van de kamer.

populaire badkamertregels

Opvallende kwaliteit van wandtegels badkamer

Wandtegels voor de badkamer hebben een opvallende kwaliteit: ze zijn zeer duurzaam. De weerstand tegen schokken is hoger dan die van bijvoorbeeld beton, evenals de hoge tolerantie om zware belastingen te weerstaan. Deze eigenschappen worden verkregen nadat het materiaal is onderworpen aan koken en heet persen. De ondoordringbaarheid is ook een van de belangrijkste eigenschappen van wandtegels. Het is zeer goed bestand tegen vocht omdat het een waterdichte coating heeft die geen water, vet, schoonmaakmiddelen of geuren absorbeert en geen enkele vorm van schimmel toelaat.

Waterbestendige porseleinen badkamertegels

Porseleinen tegels bijvoorbeeld, dragen bij aan hoogwaardige vloeren en wanden in badkamers. Ze zijn waterbestendig en zeer resistent, en daarom ideaal voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid. Er is een grote verscheidenheid aan ontwerpen in alle vormen en kleuren, en zelfs designs die andere materialen imiteren, zoals hout. De mogelijkheden voor het gebruik van wandtegels bij het ontwerpen van een badkamer zijn bijna eindeloos. En als je up-to-date wilt zijn, kun je ook kiezen voor zeshoekige tegels.

Groot uithoudingsvermogen wandtegels badkamer

Wandtegels voor de badkamer zijn bestand tegen krassen, stoten en andere schokken, dankzij de technologie die bij de vervaardiging wordt gebruikt. Deze tegels zijn ook bestand tegen weersveranderingen. De zonnestralen veranderen de achtergrondkleur niet en de patronen of ornamenten noch de kleurtonen vervagen. Bovendien is het onderhoud eenvoudig en snel, en zijn de tegels ook nog eens bestand tegen reinigingsmiddelen en chemicaliƫn.

Bron: Wolterink BV