Mooie loungebanken voor de zomer!

De zomer is al volop in het land en daarbij komt natuurlijk een herinrichting van uw woning kijken. Maar ook de tuin verdient een update en er is geen betere manier om die te geven dan met een nieuwe, stijlvolle en gezellige loungebank! Als u een dergelijke bank wil gaan kopen dan zijn er echter bepaalde factoren waar u best rekening mee houdt. Een overzicht:

Belangrijk bij de keuze voor een loungebank

In 2017 zijn de trends luxe, puur en genieten en die kwaliteiten zouden dan ook in elk element van het interieur te vinden moeten zijn. Ook bij je loungebank. Enkele voorbeelden van stijlvolle loungebanken die het beste uit de woning halen en belangrijke factoren waar je rekening mee moet houden zijn hier dan ook op hun plaats!

1. Kies voor een steigerhouten loungebank

Het aanbod steigerhouten loungebanken wordt steeds groter en deze types passen volledig bij de nieuwe trends van het jaar. Ze zijn verkrijgbaar in talloze kleuren, formaten en modellen maar hoe dan ook vallen ze perfect te combineren met andere elementen in de tuin. Het gevolg? Een extra puur en natuurlijk gevoel. Als ideale plaats om te ontspannen in de tuin met familie of vrienden is een bank uit steigerhout dan ook een onmisbaar element om een gezellige atmosfeer te creƫren.

2. Een hoekbank biedt heel wat comfort

Ook zogenaamde hoekbanken zijn erg in trek, juist omdat ze zoveel zitcomfort bieden. De zijkanten van een dergelijke bank vallen vaak schuin weg waardoor je als het ware tegen de leuningen kunt ‘hangen’. Daarbij kan je een hele hoop leuke sierkussens toevoegen zodat het relaxgehalte van de bank alleen maar sterker wordt!

3. Welk formaat kies je?

Bij de keuze voor een degelijk stuk meubilair speelt het formaat ervan natuurlijk ook een grote rol als je er het beste uit wil halen. Zowel voor binnen als voor buiten moet de bank immers goed afgestemd zijn op de beschikbare ruimte en de reeds aanwezige elementen. Er zijn tal van verschillende loungebanken verkrijgbaar, waaronder 2 meter lange banken uit diverse soorten hout, maar ook grotere modellen tot wel 4 meter breed zijn mogelijk. Het aanbod op websites zoals Tuinmeubelen.nl is enorm, waardoor je binnen de kortste keren een prachtige loungebank in je tuin hebt staan!