NeXtime klokken

Nextime klokken worden gemaakt met een grote passie en liefde waarmee je waarde kunt toevoegen aan je interieur. Er is een breed scala aan klokken van dit merk verkrijgbaar zodat er voor ieder iets naar wens te vinden is. 

Wandklokken en tafelklokken

Wellicht zijn de wandklokken de meest geliefde soort. Ze nemen weinig ruimte in beslag en zijn vanuit diverse hoeken goed te zien. Nadeel is wel dat je ze aan de muur moet vastschroeven. Als je dat niet wilt, kunt of mag zijn tafelklokken wellicht een betere keuze. 

NeXtime klokken

NeXtime klokken met en zonder geluid

Zoveel mensen zoveel smaken. Dat geldt ook voor klokken. Er zijn mensen die houden van het getik van een klok en zonder dit geluid het gevoel hebben dat ze niet thuis zijn. Aan de andere kant zijn er mensen die getik ontzettend storend vinden en absoluut een klok zoeken die muisstil is.  Voor beide voorkeuren bieden NeXtime klokken diverse mogelijkheden. 

Analoog of digitaal

Evenals de voor- en afkeur van klokken die geluid maken zijn er ook 2 kampen wat betreft het uurwerk. 

Er zijn mensen die graag naar de bewegende wijzers van een klok kijken. Een extra overweging hierbij is of je een klok wilt die naast 2 wijzers voor de uren en minuten ook een secondewijzer heeft. Daarnaast zijn er klokken die cijfers weergeven, maar ook klokken die geen uuraanduiding hebben, of alleen streepjes of speciale afbeeldingen op de plaats van de cijfers.

Tip: NeXtime flip klok bij Klokkenconcurrent 

Er zijn echter ook mensen die er de voorkeur aan geven om de tijd digitaal af te lezen. Dit kan via een rolodex-systeem, maar ook via cijfers op een scherm. Van dit laatste systeem zijn er zelfs klokken die een andere tijdzone weergeven als je de klok anders neerzet. Dat kan bijvoorbeeld heel handig zijn als je met familie in het buitenland wilt bellen. 

Vierkant of rond

Een andere keuze is of je een vierkante of ronde klok in je kamer wilt hebben. Ronde klokken zijn traditioneel en vertrouwd. Vierkante klokken zijn vaak makkelijker ergens neer te zetten en nemen meestal minder ruimte in beslag. 

Beide vormen kunnen echter zowel traditioneel als modern zijn en het enige dat van belang is dat de klok bij jouw voorkeuren en kamer past. Er is dus bij Nextime klokken voor elke ruimte en ieder interieur een klok te vinden die bij jouw wensen past. Het lastigste zal zijn om te bepalen welke klok je het leukste vindt!