RVS deurkrukken voor een moderne uitstraling

Je bent van plan om je woning modern in te richten, maar je weet niet goed hoe je hier aan moet beginnen. Er is nog geen reden om je suf te piekeren, want gelukkig kan je hieronder heel wat tips terugvinden die je kunnen helpen bij het inrichten van je woning. Zodat jij het interieur van je dromen kunt creëren. 

Hoe deel je je interieur het beste in?

Voor een moderne uitstraling speelt de indeling van je kamer een grote rol. In de kamer moet er namelijk een gevoel van openheid heersen. Dat kan je doen door meerdere kamers in elkaar te laten lopen. Je kan ook de vloer laten doorlopen voor een open geheel te creëren.

Hoe zit het met de vloer en de muren?

Hou de vloer en de muren zo eenvoudig mogelijk. De bedoeling is namelijk dat het interieur strak oogt. Voor vloeren kies je het best voor betonvloeren, gietvloeren of keramische vloeren. Je kan sfeer in je interieur brengen door de meubelen of accessoires. Zorg er wel voor dat je niet voor te veel accessoires kiest, want dat past niet in een modern interieur. De muren schilder je in een neutrale kleur zoals wit of grijs. Daarnaast kan je hier en daar wel wat felle kleuraccenten aanbrengen, maar overdrijf hier niet mee. 

Welke meubels en accessoires?

Houdt je meubels minimalistisch en je decoratie eenvoudig. Bij een modern interieur geldt: less is more! Maak gebruik van strakke lijnen, ook in je meubels. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een gestroomlijnde bank of hoekige stoelen. Ook de tafels kan je beter in een rechte vorm kiezen. Kies voor statement stukken en laat te veel tierlantijntjes achterwege. Voor deurkrukken zijn RVS deurkrukken voor een moderne uitstraling een goed idee. 

Ook de verlichting is belangrijk

Bij een modern interieur werken industriële lampen goed. Industriële lampen zijn namelijk modern en stoer. De mix van oud en nieuw maakt deze accessoire interessant. ook eenvoudige plafondverlichting of moderne hanglampen werken goed in een modern interieur. 

Welke kleuren passen bij een modern interieur?

Bij een modern interieur wordt vaak gebruik gemaakt van grijstinten of wit of zwart. Als je dat te kil vindt dan kan je nog altijd wat warme tinten aan je interieur toevoegen. Bij een modern interieur wordt er vaak maar 1 muur in een felle kleur geschilderd. Je kan ook een gekleurd vloerkleed gebruiken om de kilte te breken.

Bron: www.weijntjes.nl