Stank in huis wegwerken

Oplossen van stank in huis

Stank kan als erg vervelend ervaren worden. Helemaal wanneer dit in uw woning is en u er dagelijks of bij bepaalde weersomstandigheden last van heeft. Soms is stank in huis niet even weg te krijgen door de ramen open te zetten, maar zit er een diepere oorzaak achter het ontstaan van de stank die niet gemakkelijk op te lossen is. Wanneer u van de stank in uw woning af wilt, is het van belang om eerst de veroorzaker van de stankoverlast te vinden. Wij helpen u daar graag bij.

Oorzaken van stank in huis

Stank in huis kan veel verschillende oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld door rokende buren komen of het kan voorkomen dat er ergens in de woning rottend hout aanwezig is, wat zorgt voor de verspreiding van een onaangename geur. Soms komt het voor dat er een dood dier ergens onder de kruipruimte van de woning ligt of dat er schimmels aanwezig zijn in de woning. Deze problemen hebben meestal niets te maken met een woning die niet hygiënisch is, maar hebben bijna altijd oorzaken waar u zelf niet veel aan kunt doen. U hoeft zich dan ook zeker niet te schamen voor stank in huis.

stank in huis

Verrichten van onderzoek in uw woning

Dankzij kennis en ervaring die we sinds 1986 opgedaan hebben, weten wij als geen ander welke mogelijke oorzaken er kunnen zijn en hoe de oorzaak te vinden is. Door onderzoek in uw woning te verrichten, kunnen we met behulp van verschillende technieken nagaan of de geurcomponenten een chemische of microbiologische oorzaak hebben. We kunnen daarnaast voor u bepalen of de stank schadelijk is voor de gezondheid. Nadat we het probleem gevonden hebben, reiken we u verschillende oplossingen aan. U krijgt advies op maat, zodat u weet wat u kunt doen om de stankoverlast te verhelpen.

Snelle service en advies

Omdat stankoverlast schadelijk kan zijn voor de gezondheid is het voor u en uw medebewoners belangrijk om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Blijf daarom niet te lang zitten met de stankoverlast, maar schakel de hulp in van deskundige professionals, zoals bij Strooming.nl

Save