Tapijttegels: een handige keuze voor een comfortabele vloer

Tapijttegels zijn de ideale optie wanneer je houdt van een comfortabele vloer die weinig onderhoud behoeft. Tapijttegels gaan bovendien lang mee en blijven er jarenlang uitzien als nieuw. Je moet er echter wel op letten dat de kwaliteit van de tegels goed is. Maar als je eenmaal de keuze voor modulaire tapijttegels hebt gemaakt, wil je nooit meer anders. Nog niet overtuigd? Lees hier 4 reden om te kiezen voor tapijttegels in jouw interieur. 

tapijttegels

Praktisch en modulair 

Met tapijttegels kun je alle kanten op. Met het handzame formaat van de tegels kun je een patroon of vorm creëren die jij wil. Gebruik verschillende kleuren of maak moderne vormen met de modulaire tegels. Op die manier kun je bovendien de tegels telkens op een andere manier gebruiken. Perfect voor de interieurliefhebber die regelmatig nieuwe dingen uitprobeert! 

Comfortabel en sfeervol 

Tapijttegels zijn bovenal heerlijk comfortabel. De verschillende materialen zoals velours zijn zacht aan de voeten en bieden warmte. Bovendien kun je met tapijttegels een warme en gezellige sfeer creëren in huis. Combineer de tapijttegels bijvoorbeeld met een bijpassend bouclé of stijlvolle pvc vloer. 

Makkelijk te leggen  

Het formaat van tapijttegels maakt de vloer heel gemakkelijk te leggen. Je hebt geen zware rollen tapijt nodig en tilt de tegels gemakkelijk naar binnen. Bovendien kunnen de tegels één voor één gelegd worden wat het leggen doodeenvoudig maakt. 

Onderhoudsvriendelijk

Een vloer met tapijttegels is gemakkelijk te onderhouden en blijft jarenlang mooi. Met tegels van goede kwaliteit heb je weinig omkijken naar je vloer. Als je de onderhoudsvoorschriften volgt, heb je nog jarenlang plezier van jouw tapijttegels. 

Als vloerkleed

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met tapijttegels het effect van een vloerkleed te creëren. De modulaire tegels kunnen namelijk eenvoudig in een rechthoek onder je salontafel worden gelegd. Zo heb je de uitstraling van een vloerkleed maar het gemak van tapijttegels. 

Tapijttegels van de hoogste kwaliteit  

Wil je ook tapijttegels in jouw interieur? Voor het beste advies en de mooiste tapijttegels ga je naar Stile Floors. Tapijttegels van Stile Floors zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en materialen. Laat je adviseren door deze experts en stel zelf je droomvloer samen!