Een tuin loungebank op maat laten maken

Een tuin loungebank op maat laten maken 

Een tuin loungebank op maat kan een belangrijke rol spelen van de tuin als geheel. Een tuin kan je net als je woning aankleden op de manier die jij het liefst hebt. Je kan er elementen in veranderen of er enkele elementen aan toevoegen. De mogelijkheden hierin zijn vandaag de daag haast eindeloos. Zo kan je dus niet alleen je woning voorzien van een eigen karakter, maar ook jouw tuin.

Wie aan een tuin denkt, denkt misschien onmiddellijk ook aan tuinmeubelen. En dat is helemaal niet zo gek! Tuinmeubelen zijn namelijk heel opvallend in je tuin en zeker als ze ook nog eens helemaal nieuw zijn! Je kan er even op rusten, genieten van een boek, een glaasje drinken onder vrienden en/of familie, noem maar op!

tuin loungebank

Een robuuste loungeset van Houtkwadraat

Ben jij één van de vele mensen die toe zijn aan een nieuwe zithoek voor in de tuin? Of ben je wat uitgekeken op het tuinmeubilair uit steigerhout? Dan kan je op www.houtkwadraat.nl terecht voor een oerdegelijke en robuuste loungeset. Deze is volledig op maat gemaakt en voldoet dan ook zo maximaal mogelijk aan al jouw specifieke eisen.

Zo’n lounge tuinbank van Houtkwadraat heeft een stoer en uniek design. Hij is vervaardigd uit balken van dik en massief Douglas hout en afgewerkt met een stevig stalen frame. Er wordt uitsluitend gewerkt met materialen van de beste kwaliteit en dat maakt deze bank dan ook oerdegelijk. Deze bank is stevig, mooi en springt onmiddellijk in ‘t oog. Met dit unieke design wordt deze lounge set ongetwijfeld dé eye-catcher van jouw tuin!

loungebank op maat
Een tuin loungebank helemaal op maat gemaakt

Bij Houtkwadraat ben je aan het juiste adres wanneer je je tuin wilt opwaarderen met een unieke design tuin loungebank. Deze is des te meer uniek omdat de loungebank op maat is gemaakt door professionals in de centrale werkplaats in Den Hout. Zo’n loungebank is volledig op maat gemaakt om perfect te kunnen voldoen aan jouw eisen en de eisen van jouw tuin. Hierdoor zal het plaatje van jouw tuin compleet zijn.

Houtkwadraat biedt je een aantal mogelijkheden voor die lounge in jouw tuin. Denk aan:

  • Een massief houten loungeset helemaal op maat gemaakt
  • Een hoekloungeset helemaal op maat gemaakt
  • Een hoek tuin loungebank op maat, vervaardigd met Douglas hout en afgewerkt met een stalen frame. Deze set wordt geleverd met 2 bijbehorende hockers.

Deze tuin loungebank heeft een ietwat stoere look door de dikke massieve Douglas balken en het stalen onderstel. De bijpassende hockers stellen je in staat om jouw set helemaal top te maken! Je creëert op die manier een ietwat huiselijke sfeer in jouw tuin. Dat maakt het alleen maar gezelliger om buiten wat meer tijd door te brengen.

De voordelen van het op maat laten maken van een tuin loungebank

De design Douglas tuin loungebank op maat gemaakt is ideaal om je gasten, vrienden en familie te ontvangen op een warme dag of gezellige avond in je tuin. Afhankelijk van hoeveel mensen je denkt te ontvangen kan je de capaciteit aan zitplaatsen van je tuinbank bepalen. Deze tuin loungebank op maat gemaakt biedt, mede dankzij de losse hocker, plaats aan minimum 4 personen. De bijgeleverde hockers zijn niet alleen bruikbaar als bijzettafeltje. Ze kunnen ook gebruikt worden als verlengstuk van de tuin lounge bank om even jezelf even te ontspannen met je benen omhoog.

Een tuin loungebank van Houtkwadraat is puur genieten in je tuin!