Vrolijk je tuin op met kleurrijke matraskussens

Er zijn tal van manieren om je tuin op te vrolijken zonder een tuinman in te schakelen. Met kleurrijke matraskussens, snelle tips en eenvoudige tuinideeën kun je je tuin opfleuren in de tijd die nodig is om je gazon te maaien! Lees verder en ontdek hoe een matraskussen een meerwaarde geeft aan je tuin en terras.

Met een matraskussen van je tuinhuis een zenhoekje makentuinkussen

Als je een tuinhuis of schuur hebt, overweeg dan om het een nieuwe verflaag te geven voor een totale make-over. Creëer binnen een omgeving voor rust en ontspanning. Kleed het aan met enkel kamerplanten (bijvoorbeeld cactussen), een ruime keuze aan boeken, een matraskussen en andere kussens. Als het in huis drukker is, dan wordt dit ongetwijfeld jouw favoriete plek om op adem te komen!
Wees cratief en ga voor DIY

Als je van DIY houdt, waarom zou je dan niet je eigen terrasmeubelen maken met houten paletten? Het geheel kun je afwerken met een matraskussen en andere vrolijke kussens. Opdat je tot laat in de avond zou kunnen genieten van je tuin en uiteraard ook om urenlang te chillen met vrienden, kun je in de buurt een eigen stenen vuurplaats bouwen. Ideaal voor als het wat frisser wordt en die heerlijke warme worstjes!

Breng aandacht naar je terras met een matraskussen

Heeft je terras enige aandacht nodig? Probeer dingen te verplaatsen voor een nieuwe look? Plant veel kuipjes rond het zitgedeelte met geurende bloemen en kruiden om van te genieten. Je kunt ook wat riet en bamboe toevoegen om een eco-sfeer te creëeren. Een kleurrijk matraskussen op de tuinmeubelen en niemand zal zijn aandacht nog van je terras kunnen afhouden!

Een matraskussen is onmisbaar in je tuin

Matraskussens kunnen zoveel meer betekenen dan alleen maar een kussen om op te zitten of liggen. Ze kunnen meubelen met elkaar verbinden, wat een zachte textuur aan het zitgedeelte van je tuin of terras geeft. Bovendien kunnen matraskussens een compleet andere sfeer brengen. Denk maar aan een kleine tuin of een tuin met weinig planten. In dit geval zal een matraskussen je sombere tuin helemaal oplichten.

Het is verbazingwekkend hoe iets eenvoudigs als een decoratief kussen het uiterlijk van meubels of een hele tuin kunnen veranderen. Het leuke is dat er zoveel verschillende opties zijn om kussens te kiezen of te laten maken die passen bij het ontwerp dat je voor ogen hebt.