Vuurtafel

We kennen het allemaal. Het gezellige geknetter van vuur. Tijdens de zomer buiten rond het kampvuur genieten van de sterrenhemel en de leukste -maar misschien ook vals gezongen- liedjes, of het opwarmen bij de zoveelste vuurkorf op die gezellige kerstmarkt. Hoe je het ook draait of keert, een vuurkorf, vuurschaal, open haard of kampvuur zorgt voor gezelligheid, ieder moment van het jaar. Dus waarom zouden we er niet nóg vaker van genieten? Dat kan! Steeds vaker wordt geopteerd om een vuurtafel aan te schaffen, en met reden!

vuurtafel

Wat is het?

Een vuurtafel. Het laat niet veel aan de verbeelding over. Het is een tafel met een vuurhaard, beschikbaar in ontelbaar veel vormen en maten, voor binnen en buiten, op gas of op hout,.. Op deze manier is het niet moeilijk om een vuurtafel te vinden die perfect bij jou en jouw omgeving past. Meer nog; ze kunnen overal geplaatst en verplaatst worden. Het zou zonde zijn om de vuurhaard enkel buiten te kunnen gebruiken. Met deze tafels is het mogelijk om tijdens de winter jouw bron van warmte mee te sleuren. Nog een kopje warme chocolademelk erbij en wat wenst een mens nog meer?

Modern of klassiek

Op hout of op gas is meestal de grootste vraag. Hoewel branden met hout nog steeds een blijvende charme kent, wordt gas steeds vaker voor getrokken. Dit heeft een paar heel simpele redenen. Allereerst is het goedkoper. Een punt dat we in onze huidige economische tijd niet mogen vergeten. Maar wat nog een stuk belangrijker is, is dat het 100% veilig is! Geen assen, geen rookpluimen, geen afval achteraf. Kortom een heleboel voordelen. En dan hebben we het nog niet gehad over het feit dat deze vuurtafels een stuk langer zonder onderhoud kunnen en toch hun prachtige look blijven houden.
Over die look gesproken, ook deze kan volledig naar wens aangekocht worden. Gas betekent niet modern. Dankzij de vele modellen die uit hout vervaardigd zijn en door de houtblokken die op de vuurtafel zijn geplaatst is het vaak met moeite zichtbaar als het nu om gas of hout gaat. Dus als u nu op zoek bent naar een moderne aanvulling voor uw huis, of een klassieken houten vuurtafel om uw gastenhuis mee op te fleuren, er is voor ieder wat wils!

Er is genoeg

Maar waar is deze geweldige uitvinding nu aan te kopen? Simpeler kan bijna niet. Na een snelle zoekbeurt op het alwetende internet kunnen we vuurtafels vinden in alle vormen en maten en in iedere prijscategorie. U vindt dus altijd wat u zoekt bij Vivencia.