Zeg het met bloemen op de muur


Wie wordt er niet blij van bloemen? Van verse bloemen, maar ook van decoraties met bloemen. Ook wanddecoraties vind je in veelvoud met bloemen. Het is niet voor niets vaak een grote inspiratiebron voor de grootmeesters in de kunst. Dus voor de finishing touch van je woonkamer – wanddecoraties – zeg het met bloemen.

artiteq heerlijkwonen.info

Een bloem en zijn betekenis

Wil je liefde uitstralen dan koop je een roos, zoek je vriendschap dan ga je voor de jasmijn. Elke bloem heeft zo zijn eigen betekenis. Het is maar net welke sfeer je aan de muur zoekt, en je hebt met het uitzoeken van de betekenis van bloemen eenvoudig de juiste wanddecoratie gevonden. Omdat een bloemenposter ook opgehangen moet worden, zoek je uiteraard naar het juiste postersysteem.

Ophangen van de bloemenposter

Wil je een speciaal postersysteem? Hier vind je een hartstikke handig railsysteem waaraan je heel flexibel je posters op kunt hangen. Het vervangen van posters wordt hiermee eenvoudig. Posters tot 120 cm breed kunnen probleemloos aan dit postersysteem opgehangen worden. Voor de standaard posterformaten zijn er speciale kliklijsten die aan dit systeem passen. De bloem hangt zó aan de muur!

Kleur in je interieur

Het leuke is dat bloemen niet alleen sfeer geven, maar ook nog eens kleur. Heb je niks met de symboliek van bloemen, ga dan voor een bloemenposter in de juiste kleur. Het is afhankelijk van de kleuren van de rest van je interieur waar je voor gaat. Misschien is dat juist zwart-wit. Goed nieuws: ook zonder kleur kun je de prachtigste bloemenposters vinden.

Van dichtbij

Bloemen lenen zich bij uitstek voor close-up fotografie. Soms is een detail van een bloem genoeg voor een prachtig plaatje. Met een close-up komt de bloem zo dichtbij, dat hij bijna de kamer inkomt. Heb je een favoriete bloem, maar kun je eigenlijk geen mooie poster vinden ervan? Koop de bloem dan bij je bloemist en maak er een mooie foto van. Door wat dingen uit te proberen met je camera, lukt het vast om een prachtige close-up te maken. En van jouw eigen foto kun je ook prima een bloemenposter op bijvoorbeeld canvas laten maken.