Boomstamtafels van UrbanSofa.nl

Boomstamtafels zijn prachtige, houten tafels die een echte eyecatcher zijn voor je interieur. Ben jij op zoek naar een boomstamtafel? Bekijk dan de collectie van UrbanSofa eens. Hier vind je prachtige tafels tegen de scherpste prijs! 

boomstamtafels

Massieve boomstamtafels

De boomstam tafels van UrbanSofa zijn gemaakt van massief Acaciahout. Het blad is wel tot vijf centimeter dik! Ieder tafel bevat een keurmerk, wat inhoudt dat het hout afkomstig is van duurzaam beheerde bossen. Je kunt dus met een gerust hart een tafel aanschaffen. Het onderstel van de tafel kun je zelf kiezen. Ga jij voor een boomstamtafel met spiderpoot of met bijvoorbeeld een stoere u-poot?

Live Edge boomstamtafel

Een van de populairste boomstamtafels van UrbanSofa is de UrbanSofa Live Edge boomstamtafel. Dit is een massieve tafel welke de natuurlijke vormgeving van de boom heeft behouden wat zorgt voor een natuurlijke, landelijke uitstraling. Elk blad is uniek, dus je haalt een echt exclusief item in huis!

Boomstamtafels behandelen

Wanneer je een boomstamtafel aanschaft, is het belangrijk om deze te behandelen. Zo kun jij namelijk nog langer van je tafel genieten! UrbanSofa heeft hier een aantal producten voor. Wil jij het blad bijvoorbeeld meteen een kleurtje geven? Dan kun je het beste UrbanSofa Care & Color gebruiken. Hiermee behandel en kleur je het blad in één keer. Wil jij alleen een hele goede bescherming? Kies dan UrbanSofa PRO Care. Dit product zorgt voor een laagje wat beschermt tegen vocht en vuil.

Een boomstamtafel aanschaffen

Heb je een UrbanSofa boomstamtafel op het oog? Dan is het tijd om een van de verkooppunten te bezoeken. Hier kun je de tafel in het echt bekijken en aanschaffen. Op de website van UrbanSofa kun je gemakkelijk een verkooppunt bij jou in de buurt vinden. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de klantenservice van UrbanSofa. Zij staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden.