Creëer een serene sfeer in de slaapkamer

Je slaapkamer is de plaats waar je tot rust komt. Er zijn heel wat elementen nodig om deze sfeer van rust te creëren. De kleuren van je slaapkamer en de temperatuur spelen een grote rol. De raamdecoratie die je kamer moet kunnen verduisteren is ook van heel groot belang. Maar uiteraard is je bed één van de belangrijke, zoniet de belangrijkste factor om goed te kunnen slapen. Trendy, maar vooral efficiënt om perfect te slapen zijn boxsprings. Ze hebben heel wat te bieden en hebben net dat ietsje meer comfort dan een gewoon bed.

serene sfeer in de slaapkamer

Boxsprings: de luxepaardjes onder de bedden

Boxprings hebben een positieve invloed op het slapen. Ze bestaan uit drie onderdelen die een perfecte steun aan het lichaam geven. Allereeerst de letterlijk vertaalde ‘bak met springveren’ die als bedbodem/ matrasdrager dient.   Deze bedbodem heeft een opengewerkte structuur, wat de ventilatie en verluchting bevordert. Daar bovenop komt het matras. Bij de meeste boxsprings wordt er gekozen voor een pocketveringmatras. Als laatste wordt er gebruik gemaakt van een topper of topdekmatras. Topdekmatrassen zijn er in verschillende uitvoeringen waaronder koudschuim, traagschuim visco gel en latex.  Een boxspring is doorgaans hoger dan een gewoon bed. Niet alleen voor senioren, maar eigenlijk voor iedereen, is de instap veel comfortabeler.

Een stijlvolle afwerking

Een boxspring heeft een heel mooie afwerking. Doe bijvoorbeeld wat inspiratie op bij Goossens Wonen & Slapen. Je kunt kiezen tussen verschillende kleuren, een strakke look of een eerder klassieke stijl. Elke uitvoering creëert een andere look in je kamer. Vergelijk bijvoorbeeld het design met de landelijke uitstraling met een strak grijs design: ze stralen een totaal andere sfeer uit.

Luxueus is de trend!

Een boxspring oogt groots en stijlvol. Het is echt wel ‘aanwezig’ in de kamer. Het nodigt uit om je neer te vleien en lekker veel uren te genieten. Kies mooi beddengoed, een zachte extra deken voor de gezelligheid en eventueel een paar extra kussens. Bij een aantal boxsprings van Goossens Wonen & Slapen kun je bijvoorbeeld een zitbankje voor aan het voeteinde bij krijgen. Of wat dacht je van een ingewerkte TV aan het voeteneinde, zodat je lekker lui vanuit je bed kunt TV kijken?

Een boxspring brengt sereniteit in je slaapkamer

Een boxspring straalt rust uit. Het is een groot bed zonder veel franjes, zeer functioneel en comfortabel en is stijlvol. Dit is precies wat je nodig hebt om tot rust te komen en heerlijk uitgeslapen te zijn!