De allerhipste hanglampen van het moment!

Hanglampen kunnen zonder moeite dé eyecatcher zijn van jouw interieur. Of ze vallen juist helemaal niet op, omdat ze lekker opgaan in de rest van het interieur. Moeite met het vinden van een toffe hanglamp? Wij laten je de trends van het moment zien!

Draadlampen

Nut heeft de kap op deze manier niet meer echt, maar het ziet er wel erg modern uit. Draadlampen zijn lampen met een – de naam zegt het al – open lampenkap van ijzerdraad. Ze passen perfect in een modern, strak of industrieel interieur. Wie goed zoekt, vindt ze ook nog eens voor heel weinig geld.

draadlampen

Snoerlampen / pendellampen

Een lampje aan een draad. Meer zijn pendellampen eigenlijk niet. Het mooist is als je meerdere pendellampen bij elkaar hangt. Bijvoorbeeld met de kabels warrig door elkaar of netjes op een rijtje boven je keukenblad. Mooie gloeidraadlamp erin en klaar!

snoerlampen

Schotellampen

Nog lang niet verdwenen uit het interieurbeeld van nu: schotellampen. Eenvoudig, strak en niet erg opvallend. Maar dat is nu net de bedoeling. Prachtig in een scandinavisch, wit interieur. Iets voor jou misschien?

schotellampen

Fabriekslampen

De industrial interior trend is na jaren nog steeds volop aanwezig in Nederlandse huishoudens. En bij een industrieel interieur horen natuurlijk ook industriele lampen. Van stalampen tot wandlampen tot natuurlijk hanglampen. Dus heb jij een ruig, ruw en industriele interieurstijl? Ga dan voor een grote, lompe fabriekslamp. Hoe minder subtiel, hoe beter!

fabriekslampen