Een stijlvolle houten tafel in huis: dit zijn de mogelijkheden

Stijlvolle houten tafels zijn op dit moment erg trendy. Niet alleen omdat de tafels een natuurlijke en dus rustige uitstraling hebben, maar ook omdat de tafels in vrijwel ieder interieur passen. Wil jij een stijlvolle tafel van hout aanschaffen, maar weet je niet zo goed welke tafel je moet kiezen? Lees dan in dit artikel wat de drie populairste soorten stijlvolle houten tafels van het moment zijn.

De houten tafel met industriële look

Een van de populairste houten tafels van dit moment, is de houten tafel met industriële look. Deze tafel is niet alleen gemaakt van hoogwaardig hout, maar ook voorzien van een stoer onderstel van metaal. Dit kan een vrij eenvoudig onderstel met dunne poten zijn, maar het kan ook een opvallender onderstel in een specifieke vorm of constructie zijn. Aanbieders als Tabledusud.nl bieden verschillende soorten industriële tafels aan, dus je vindt altijd wel een houten tafel met industriële look die bij jou past.

De ovale tafel

Waar we enkele jaren geleden steeds meer ronde tafels in de woonwinkels zagen staan, zien we nu ook veel ovale tafels. Ovale tafels hebben de speelse look van een ronde tafel, maar passen in meer ruimtes dan een volledig ronde tafel. Wilde jij graag een ronde tafel aanschaffen, maar paste deze tafel eigenlijk niet zo goed in jouw interieur? stijlvolle tafelDan kan het zomaar zo zijn dat de ovale tafel wel goed in jouw inrichting past. De tafel is speels en trendy, maar is door de iets meer uitgestrekte vorm wel gemakkelijker neer te zetten.

De robuuste boomstamtafel

Tot slot is de robuuste boomstamtafel ook erg populair op dit moment. Deze houten tafel wordt van een echte boomstam gemaakt en heeft hierdoor een extra natuurlijke uitstraling. Ideaal voor mensen die een standaard houten tafel wat te gewoontjes vinden en echt de natuur in huis willen halen. Omdat de tafel aangeboden wordt in diverse afmetingen, kun je altijd wel een tafel aanschaffen die perfect in jouw huis past en waar je al je eetkamerstoelen aan kunt zetten.