Duurzaam je huis verwarmen met een intergas CV ketel

Intergas CV ketel

Is je woning toe aan een nieuwe CV ketel? Koop dan een betrouwbare Intergas CV ketel voor een duurzame en goed betaalbare verwarming van je huis!

Milieuvriendelijke technologieintergas cv ketel

Iedere Intergas CV ketel beschikt over een unieke en gepatenteerde dubbele twee-in-één warmtewisselaar. Hierdoor wordt de warmte optimaal overgedragen en gaat de warmte zo min mogelijk verloren. De Intergas CV ketels behoren tot de hoog rendement (HR) combiketels. Door hun zuinige werking dragen ze bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en zijn ze dus goed voor het milieu. Bovendien is het gunstig voor uw portemonnee, omdat u maximaal bespaart op uw stookkosten. Zo kunt u verantwoord genieten van een lekker verwarmde woning en warm water. Door de CV ketel regelmatig (elke 2 jaar) goed te laten onderhouden door een vakman, blijft de ketel schoon en werkt hij beter en zuiniger.

Hoe werkt de Intergas CV ketel?

CV staat voor centrale verwarming. In de CV ketel wordt een brandstof, zoals gas, verbrand in een keramische of roestvrij stalen brander. Met de warmte die daarbij vrijkomt, wordt water verwarmd. Een HR-ketel gebruikt niet het te verbranden gas zeer efficiënt en hergebruikt de restwarmte van het verbrandingsproces. Bij de Intergas combiketels stromen het koude tapwater en het verwarmde CV-water rechtstreeks door de unieke gepatenteerde warmtewisselaar. Daarmee wordt de condensatiewarmte optimaal benut en wordt een ongekend hoog rendement bereikt. Vanuit de CV ketel wordt het warme water via de leidingen naar de andere kamers in je woning gepompt, naar je radiatoren en de warmwaterleidingen in je keuken en badkamer. Als er veel warmte of warm water nodig is, werkt de CV ketel harder; wanneer je zuinig stookt hoeft de CV ketel minder warmte te leveren en bespaar je op je gasrekening.

Lokale productie

De Intergas CV ketels worden lokaal ontwikkeld en geproduceerd in Nederlandse fabrieken. Daarmee voldoen Intergas CV ketels gegarandeerd aan de hoogste kwaliteitsnormen. En omdat de ketels niet zo ver vervoerd hoeven te worden, profiteer je van lagere transportkosten en minder belasting van het milieu door vrachtwagens.