De cocoon gasbrander als terrasverwarmer

Een knapperend haardvuur, een wijntje, de rust en de ruimte. We zijn steeds vaker op het terras te vinden. En niet voor niks: want genieten en ontspannen is iets dat we echt even nodig hebben. Iedereen werkt hard of heeft het druk. Dat hoort bij de moderne mens, en een moderne oplossing om even helemaal tot rust te komen is de terrasverwarmer. Want nog lang buiten kunnen zitten zonder het koud te hebben, daar is de cocoon haard voor. Een buitenhaard die mooi aansluit bij de inrichting van het zitgedeelte in de tuin.

happy-cocooning-vuurtafel

Happy cocooning brandt op gas

De Happy cocooning vuurtafel maakt gebruik van gas. De gasfles staat bij een groter model in de vuurtafel zelf en wordt via een luikje ingebracht. Bij een lager model staat deze ernaast. Met een 10 kg gasfles is het mogelijk om tot wel 20 uur te genieten van sfeer en warmte. Want sfeer weten deze vuurtafels zeker te brengen, met hun moderne uitstraling. Het materiaal waar ze van gemaakt zijn is van composiet of een houten afwerking. En prima bestand tegen grote hitte. Kortom: deze gasbrander is een pronkstuk om als terrasverwarmer te gebruiken. Mooier kunnen we het niet maken.

cocoon-haard

Gebruik van de buiten haard

Een gasfles kan je kopen, ruilen of bij laten vullen. De goedkeuringstermijn mag niet verlopen zijn. Belangrijk voor een goede veiligheid. Een gasdrukregelaar van 30 mBar is nodig. Ook kan de cocoon haard op het aardgasnetwerk worden aangesloten. Dit kan door Happy cocooning uitgevoerd worden. Plaats je de table onder een overkapping, houd dan minimaal 25 procent open ruimte over. De brander ontsteken gebeurt middels de handige aan en uit knop. In de winter zorg je dat de haard warm en droog wordt opgeslagen. In de zomer en het voor-en naseizoen geniet je urenlang van een warm terras.

goedkoopste-happy-cocoon-vuurtafel