De periode om weer lekker lang buiten te zitten, komt er weer aan

De klok is een uur vooruit gezet waardoor het ’s avonds langer licht blijft, het zonnetje laat zich steeds vaker zien en steeds meer mensen zijn weer buiten te vinden. Kortom, de periode is weer aangebroken dat je lekker lang buiten in de tuin kunt zitten. Om daar optimaal van te kunnen genieten, is het fijn als je één of meerdere plekjes in de tuin hebt waar je tot rust kunt komen. Wat dacht je van een loungeset met een aantal kussens of een tuinset waar je aan kunt eten? En dat dan in combinatie met een parasol voor de nodige schaduw. Dan kun jij van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat buiten zijn en genieten van het prachtige weer. Is jouw tuin al zomerklaar?

Een prachtige loungeset

Bij Van Der Garde, een prachtige tuinmeubelwinkel, kun je de mooiste loungesets en tuinmeubelen kopen. Op de website vdgarde.nl kun je het gehele assortiment zien, van tuinstoelen tot een tuintafel. Wil jij graag lekker onderuit liggen terwijl je geniet van een koud drankje? Ga dan voor een loungeset. De loungesets zijn er in diverse samenstellingen, bijvoorbeeld een hoekbank met een loungestoel of een 2-zitsbank met 2 luxe fauteuils. Genoeg ruimte waar je kunt vertoeven met wat vrienden of enkele familieleden. Ben je meer op zoek naar een tuinset waar je met het hele gezin aan kunt lunchen? Je kunt dan kiezen voor een picknickset met 2 banken of een set voor 6 personen met verstelbare stoelen.

loungesets

Zoek regelmatig de schaduw op

In het zonnetje is het heerlijk en je krijgt er een mooi kleurtje van, maar het is ook verstandig om regelmatig de schaduw op te zoeken en hoe kan dat nou beter dan met een parasol? Het zorgt voor de nodige zonbescherming, terwijl je wel nog lekker van de buitenlucht kunt genieten. ’s Ochtends kun je hem uitklappen en ’s avonds, wanneer de zon onder is gegaan, kun je hem weer gemakkelijk inklappen. Ze zijn er in diverse maten en kleuren. Ga bijvoorbeeld voor een blauwkleurige zonnescherm die je kunt draaien of juist voor een ronde variant in de kleur taupe. Informeer je goed wat voor jouw tuin de beste optie is en geniet van deze zomer!