Dekbedovertrekken anno 2019

Een nieuw jaar komt er aan en dit is de ideale gelegenheid om ook je slaapkamer een nieuwe look te geven. Een heel makkelijke en ook goedkope manier om dit te doen is ander beddengoed voor je bed te kiezen. Wil jij de trends volgen en wil je je slaapkamer volgens de allerlaatste mode inrichten? Wij namen alvast voor jou een kijkje bij de dekbedovertrekken van Slaaptextiel.nl. Het is moeilijk om uit het enorme aanbod te kiezen, maar met de volgende tips kom je er zeker wel uit!

Ga voor luxe stoffen
Niet alleen voor de feestdagen, maar ook voor de rest van het jaar mag je best wel kiezen voor chique stoffen en luxueuze prints. Denk hierbij aan bedtextiel in satijn. Het voelt heel aangenaam aan op je huid, het is zacht en het straalt allure uit.

Het hotelgevoel in je slaapkamer
Kies ervoor om je slaapkamer de allure te geven van een hotelkamer. Bij je dekbedovertrek krijg je meestal twee kussenslopen bij geleverd. Voorzien nog twee extra grote kussens en kussenslopen. Ze maken je bed af! De extra kussens zijn heel praktisch als je in bed wilt lezen of gewoon wat relaxen. Een extra dekentje over je voeteinde gedrapeerd maakt het hotelgevoel nog groter.

Dierenprints zijn indekbedovertrek
We kunnen er niet onderuit: dierenprints zijn trendy. Ook voor bedtextiel worden er prints van panters, giraffes en zebra’s gekozen. Je hebt keuze tussen lakens die volledig of gedeeltelijk met dierenprints bedrukt zij. Gaat dit jou toch wat te ver? Kies dan voor een dekbedovertrek met een natuursc√®ne, een foto van je geliefkoosde dier zoals een arend of een hert, een landschap of een stadsgezicht. Ook dit is in 2019 heel trendy.

Breng bloemen in huis
In 2019 ga je heel wat bloemenprints op dekbedovertrekken vinden. Dit kan gaan van kleine bloemetjes tot hele grote felgekleurde bloemmotieven. De natuur wordt in huis gebracht, tot in je slaapkamer.

Asymmetrie mag
De twee zijden van je bed hoeven er niet hetzelfde uit te zien. Een symmetrische print mag gerust voor je dekbed. Een foto is sowieso symmetrisch, maar ook geometrische tekeningen mogen asymmetrisch zijn. Het geeft een speelse toets aan je slaapkamer.